İşte yapılan paylaşımlar:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: “Bugün her şey çok güzel oldu. Daha da güzel olacak.”

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi: “Heyecanımız yüksek! Gençliğimiz var!”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Aytun Çıray: “Artık bizi millet yapan unsurlara #VicdanKardeşliği'ni eklemeliyiz.    Herbirimizin vicdanının bütün hepimizin umutlarını ve mutlu bir gelecek özlemini  yansıttığı bir aynaya dönüşmesinin zamanı geldi. Bugün açılan sandıklar bizi vicdanlarda birleştirdi.”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: “Adalet kazandı, demokrasi kazandı, özgürlük kazandı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu oldu.. Bize bu gururu yaşatan tüm yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: “Bir gün önce sıktım yumruğu. Her şey çok güzel olacak, demiştik. Oldu. Ülkemiz demokrasi, insan hakları, özgürlükler adına büyük bir sınavdan başarı İle çıktı. İstanbul kazandı. Türkiye kazandı.”

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur: “Ataşehir CHP ilçe merkezinden paylaşıyorum. İSTANBUL Türkiyemize hayırlı olsun. Her şey çok güzel oldu.”

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran: “Hak yerini buldu. Sevgi, barış 16 milyon İstanbullu kazandı”

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: “An itibariyle #Herşeyçokgüzeloldu”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: “Adalet yerini buldu, #HerŞeyÇokGüzelOldu”

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Serdar Seçkin: “İstanbul seçimleri sonuçlanmıştır ... büyük Türk milleti tercihini Ekrem İmamoğlu tarafına kullanmıştır. İstanbul halkına ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim!”

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu daha önce kazandığı seçimi ikinci kez tescillenmiş oldu. Hem de oyunu kat, kat artırarak. Görüldüğü üzere Seçimi bir kişi, bir grup, bir parti kazanmış değildir. Seçimi Türkiye Cumhuriyeti'nin Birliği bütünlüğü kardeşçe doğruyu görüp o doğru yolda ilerlemesi kazanmıştır. Bu süreç bize gösterdi ki Biz kocaman bir ülkeyiz ve bundan sonra her şey çok daha güzel olacak. 23. Haziran 2019 İstanbul Seçimleri Ülkemizin Birliğine, Bütünlüğüne yol açmıştır.  İstanbul'a ve tüm Türkiye'mize Hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye cumhuriyetinin birliğini ve bütünlüğünü sağlayan baş mimarımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.”

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya: “Sayın Ekrem İmamoğlu, Halkımıza hizmet için çıktığımız bu yolda Sizi de aramızda görmek çok güzel. Aramıza hoş geldin Başkanım. Yolun açık olsun.”

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: “İşte demokrasi zaferi, işte Hak, Hukuk, Adalet!  İstanbul halkı en güzel cevabı sandıkta vermiş, bizim başkanımız Ekrem İmamoğlu demiştir! İstanbul'dan başlayarak, Türkiye için #HerŞeyÇokGüzelOlacak..”

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: “İstanbul’da kazanan hak, hukuk, adalet ve demokrasi oldu. İstanbul’da Her Şey Çok Güzel Oldu! Tebrikler Ekrem İmamoğlu”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: “Başarılar Ekrem İmamoğlu! Tebrikler İstanbul! Demokrasi kazandı, Türkiye kazandı.”

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: “Ve hak, huk, adalet yerini buldu.‪Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var...”

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy: “Demiştik oldu. Gözünaydın İstanbul! Gözünaydın Türkiye!”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: “Kaldığımız yerden devam ediyoruz Ekrem ağabey”

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: “Hak yerini buldu, kazana İstanbul oldu. Artık İstanbul’da her şey çok güzel olacak. Gözün aydın İstanbul.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Çeritoğlu Sengel : “Dedim ki ; “Herşey Çok Güzel Oldu...” Dediler ki; “Hep Birlikte Başardık”... yaz bunu tarih... yaz bunu...birlikte başardık”

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan:  “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” İstanbul seçimini yaptı, büyük bir demokrasi dersi verdi. Seçimi kazanmanın yanında Türk halkının da sevgisini kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyor, yürekten kutluyorum. Demokrasi kazandı, Türkiye kazandı...”

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyonucu: “Etek altından salya saçanlar, köpeklerin havlaması bulutlara zarar vermez.
​​​​​​​
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: “Hiçbir şey olmasa da kesinlikle bir şeyler oluyor, İstanbul bir kez daha İmamoğlu diyor.  Not: Hem de çok daha fazla fark atarak. Biz size "her şey çok güzel olacak" demedik mi?”