GÜNDEME BAKIŞ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ile Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’u makamında kabul etti. Başkanlara CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş ve CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan da eşlik etti.

GENEL BAŞKANI AÇILIŞA DAVET ETTİ
Başkan Aksoy, Ankara programının ilk gününde gerçekleşen ziyaret sırasında Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde açılışını yapacağı Ahmet Kaya Parkı açılışına da davet etti. Dar gelirli vatandaşların yaşadığı Asarlık bölgesinde açılışı yapılacak olan Ahmet Kaya Parkı,  orada yaşayan çocuklar ve büyükler için bir sosyalleşme alanı olacak.  Ziyaretin çok olumlu geçtiğini kaydeden Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy,  “Genel Başkanımıza projelerimiz ve çalışmalarımızdan bahsettik. 16 ay gibi kısa bir zamanda 16 projeyi hayata geçirmemizin yanı sıra, özellikle pandemi sürecinde ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde başarılı bir süreç geçirdik ve bu çalışmalar nedeniyle yurt dışından da bu konuyla alakalı bir ödül aldık. Sayın Genel Başkanımız çalışmalarımızdan dolayı tebriklerini ilettiler. Aynı azim ve kararlılıkla Menemen için çalışmaya devam edeceğiz. Her şey Menemen için…“ açıklamasını yaptı.

RAPOR SUNDUK
CHP’li Kılıç ziyaretle ilgili, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Parti Genel Merkezimizde ziyaret ederek yeniden Genel Başkanlığa seçilmesinden dolayı tebriklerimizi ilettik. İlçe Başkanımız Hacer Taş ve Başkan yardımcım Barış Özreçber'in de katıldığı görüşmemizde Buca'daki çalışmalarımız hakkında rapor sunduk” dedi.