İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, seçim çalışmalarına günde üç ilçe ziyareti yaparak sürdürüyor. Gittiği yerlerde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Kerpişçi, İzmirlilerin Türkiye’deki değişime öncülük edeceğini söyledi. Özellikle esnafın zor bir süreçten geçtiğini vurgulayan Kerpişçi, çitfçinin ve köylünün durumunu çok kötü olduğunu ve üreticinin borç sarmalı içerisinde çırpındığını ifade etti.

ÇARE İYİ PARTİ’DE
Kerpişçi, yaşanan sıkıntılı sürecin 24 Haziran’da son bulacağını belirterek, “İYİ Parti’nin alanlarında uzman kadrolarıyla göreve hazır olduğunu özellikle ifade etmek istiyorum. Bizler sorunları dile getirirken çözüm önerilerimizi hemen arkasında ifade ediyoruz. Türkiye’nin hızlı bir şekilde üreten bir ülke dönüşmesi gerekiyor. Onun için de üreticinin koşulsuz, şartsız desteklenmesi şart! Daha önce birçok kez söyledim. İzmir, yüksek teknolojik ürünler üreten bir merkez haline gelecek ve bu ürenler yine ilk kez İzmir’de uygulanacak. Bu güzel kentin; doğasını ve kültürünü korumak hepimizin boynunun borcu. İYİ Parti iktidarında İzmir hak ettiği yatırımı ve desteği görecek” dedi.

İZMİR’DEN DOĞAN GÜNEŞ TÜRKİYE’Yİ AYDINLATACAK
İzmir’in değişime öncülük yapacağını ifade eden İYİ Partili Kerpişçi, “İzmir her zaman ilklerin kenti olmuştur. İzmirliler İYİ Parti kurulduğundan bu yana hem partimizi hem de Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’i bağrına bastı. İzmir değişimin öncüsü olacak.  Bu kentten doğacak güneş tüm Türkiye’yi aydınlatacak ve sonucunda da iyiler kazanacak” diye konuştu.

AKŞENER VE İYİ PARTİ OLMASAYDI…
İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, İYİ Parti’nin ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in siyasete yeni bir soluk ve heyecan getirdiğini vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:
“Bugün İYİ Parti ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener siyaset arenasında olmasaydı ne konuşuluyor olacaktı? Akşener olmasaydı, Recep Tayyip Erdoğan belki de ilk turda seçimi kazanacaktı. Ancak şuanda kimse, ‘bu iş birinci turda’ biter demiyor. Bunu en başta AKP’liler diyemiyor. Erdoğan bütün hesabını ikinci tur için yapıyor. Onun için de İzmirlilerin bu oyunu görüp, bozmasını istiyoruz. Erdoğan, ikinci turda karşısına Meral Akşener’in rakip olmasını istemiyor. Ancak ne yaparsa yapsın yaptıkları hesap tutmayacak ve Akşener milletimizin teveccühü ile bu yarışın galibi olacak” dedi.