GÜNDEME BAKIŞ- İYİ Parti İzmir 2. Olağan Kongresi’nde tek aday girdiği seçimde yeniden başkanlık koltuğuna oturan Hüsmen Kırkpınar, yönetim kadrosunu belirledi. İYİ Parti İzmir teşkilatında İl Sekreterlik görevine Hasan Yıldız, Teşkilat Başkanı ise Murat Çakar oldu.

Kırkpınar'ın "A" takımı şu şekilde oluştu: 

 İl Sekreteri: Hasan Yıldız, Teşkilat Başkanı: Murat Çakar, İl Muhasibi: Figen Yıldırım, Seçim İşleri, Hukuk ve İnsan Haklarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ülkü Doğan, Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Şakir Genç, Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: A. İhsan ÜlkerEkonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Tamer Cücü, Basın-Yayın, Propaganda ve Tanıtımdan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Yiğit Kumman, Strateji ve Toplumsal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Murat Gök, Çevre ve Şehircilikten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Şükrü Çakır, Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Oğuzhan Yar, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Serap Özöktem, Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Füsun Örük, Tarım Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: M. Fatih ZaimoğluEğitim Kültür ve Sanattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Halis Köse, Halkla İlişkiler ve Protokolden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Mehmet Balvar, Sanayi ve Teknolojiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Hayri Köseoğlu, Sağlık Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ayhan KoçEsnaf ve Sanatkarlarla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Fatih Erkut. 

5 DANIŞMA
Odalar ve Borsalarla İlişkiler Danışmanı: Adnan Koç, Basın ve İletişim Danışmanı: Hasan Şahin, Danışman: Ahmet Kervan, Danışman: Erkan Baransel, Danışman: Alihan Aksoy