Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yeni üye kampanyası kapsamında ilçeleri gezmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray ile birlikte Foça’ya çıkarma yapan Başkan Kırkpınar, 74 kişinin yakasına parti rozeti taktı.

PLAJDA KAYIT YAPTI!
Plajda da üye kayıtlarına devam eden Kırkpınar, “Yeni Foça’da rozet taktığımız yerle plaj arasında sadece 1 yol var, yani çok yakın. Milletvekilimizin, benim, ilçe başkanımızın konuşmalarını plajda duymuşlar. Bizim niyetimizde oradan başlamaktı. Rozet taktığımız 2 gencimiz vardı, onların bir arkadaşı da biraz arka tarafta duruyordu. Daha sonra o genç ayrılarak gitti. Ben de rozet taktığımız genç arkadaşlara, ‘Arkadaşınız üyemiz değil, nereye gitti?’ diye sordum. ‘Güneşlenmek için plaja geçti’ dediler. ‘Onu da üye yapalım’ dedim, plaja yanına gittik ve oradan başladık. Kendisi de ‘Neden olmasın?’ dedi ve üye yaptık. Benden sonra ilçe başkanımız da orada kaldı. İlçe başkanımıza da birkaç kişi, ‘Biz de üye olmak istiyoruz, bize çok ilginç geldi bu yönteminiz’ demişler. Bu vesileyle plajda üye yaptık” açıklamasında bulundu.

“SEÇİM KARARI ALINANA KADAR DEVAM EDECEĞİZ”
İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Pandemi sürecinde aylık yeni üye sayısının 200’lere düştüğünü, şu anda ise ortalama 500 yeni üyenin İYİ Parti ailesine katıldığını ifade ederek, “Sahili olan Menderes, Seferihisar, Çeşme, Karaburun, Aliağa, Dikili’de de üye yapacağız. Tabi ki, tatil yapanları ya da kimseyi rahatsız etmeden. İnsanlar bizi görüp çağırıyorlar zaten, bundan emin olabilirsiniz. Biz ayda ortalama 500 civarında üye yapıyoruz. Üye yapma çalışmalarımız seçim kararı alınana, sandıklar kurulana kadar devam edecek” dedi.