İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, kendi seçim bölgesini karış karış gezmeyi sürdürüyor. Kerpişçi, 2002 seçimlerinde merkez sağ partilerin baraj altında kalmasıyla, buradaki partilere oy veren seçmenlerin bir bölümünün AKP’ye diğer bir bölümünün ise CHP’ye oy verdiğini, bu partilerde oy artışının da bu durumdan kaynaklandığına dikkat çekti.

İZMİR’DE BÜYÜK BİR BAŞARININ ALTINA İMZA ATACAĞIZ!
İYİ Parti’nin merkez parti olma iddiasıyla yola çıktığını ve bunu kısa sürede başardığını kaydeden Kerpişçi, “İYİ Parti’nin kadrolarına ve milletvekili aday listelerine bakıldığında her kesimden vatandaşın kendisini bulacağı isimleri göreceksiniz. İYİ Parti’de Türk-Kürt, Alevi-Sünni ayrımına kesinlikle yer yoktur. Herkesi kucaklayan bir yapı vardır. 2002 seçimlerinden sonra merkez sağ seçmen AKP ve CHP’ye oy verdi. CHP belirli bir oy oranında kaldı. MHP’de ise büyük değişiklikler yaşandı. İYİ Parti, merkez parti olarak merkez seçmeni kendisine çekmeyi kısa sürede başardı. İzmirliler İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi gösteriyor. 24 Haziran seçimlerinde İzmir’de İYİ Parti büyük bir başarının altına imza atacak. Aynı şekilde Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener, İzmirliler’den büyük bir teveccüh görecektir. Şunu özellikle ifade etmek istiyorum. İzmir’de daha önce farklı siyasi partilere oy vermiş olanların bu sefer ki tercihi İYİ Parti olacak. İzmirliler değişime hazır” dedi.

SANDIĞA SAHİP ÇIKACAĞIZ
İYİ Partili Kerpişçi, 24 Haziran’da sandıklara da sahip çıkacaklarını belirterek, “Millet ittifakında yer alan CHP ve Saadet Partisiyle sandık güvenliği noktasında ortak çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımını her bir oyuna sahip çıkacağız. Bu konuda vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor” dedi.