İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ordu Gürgentepeliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği piknikte, hemşehrileriyle bir araya gelen Dervişoğlu, önemli mesajlar verdi. Türk siyasetinin yıllardır iki parti arasında kutuplaştırıldığını ve tıkandığını belirten Dervişoğlu, “İYİ Parti siyasi hayatımıza yeni bir alternatif olarak girmiştir. İYİ Parti siyasetteki boşluğu doldurmuş ve milletin aradığı nefes olmuştur. Milletimizin yıllardır süren arayışı artık yönelişe dönüşmüş ve İYİ Parti’nin varlığı bile vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye yetmiştir. Millet aradığı çareyi bulmuştur. Çare Meral Akşener’dir” dedi. 

İLK TUR ÇOK ÖNEMLİ
Dervişoğlu, İYİ Parti’nin herkesi kucakladığını ve sadece bir bölgenin partisi olmadığını vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:
“16 yıldır bu ülkeyi yönetenler birçok alanda tahribat yarattı. Vatandaşlarımız gerçekten büyük bir sıkıntı içerisinde. Üretemeyen bir ülke konumundayız. Alınan yanlış kararlar nedeniyle ülkemiz geriye gitmektedir. Olağanlaşmış bir olağanüstü hal ile karşı karşıyayız. OHAL derhal kaldırılmalıdır. Dışarıdan bakıldığında tek adamlık olarak algılanan sistemden vazgeçmek ve eksiklikleri giderilmiş parlamenter demokratik sisteme geri dönmek vazgeçilmez ihtiyaçtır. Ülkenin aradığı moraldir. İktidar değişikliğinin bu morali sağlayacağını, güven ve istikrarın geri gelmesine dayanak oluşturacağını düşünüyoruz. Türkiye’nin kaybettiklerini geri almasını sağlamak için her türlü hazırlığı yaptık. Etkin ve yetkin kadrolarla oluşturduğumuz projeleri hayata geçirmek için milletimizden yetki istiyoruz. Bu yüzden de Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilk turun önemine dikkat çekmek istiyorum. En başından bu yana da şunu söylüyorum. İkinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ı kim yenebilecekse, milletimiz ilk turda oyunu ona vermelidir. Milletimiz, Erdoğan’ın karşısına onu yenebilecek bir aday çıkarmalıdır. Erdoğan’ı yenebilecek tek isim de Meral Akşener’dir” dedi.