GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in 26 mahalle muhtarının sorunlarını dinlemek için düzenlediği toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Özkan Orhun, Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit, İlçe Nüfus Müdürü Halime Kılınç, PTT Müdürü Şengül Yanık, İlçe Tarım Müdürü Levent Yöntem’in de katılmasına tepkiler sürüyor.

DEVLETİN ÇATISI ÇÖKTÜĞÜ ZAMAN…
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, devleti temsil eden isimlerin bu toplantıya katılmasına sert tepki göstererek, “Parti devletinde görülecek işler. AKP ilçe başkanı demek ki kendisini kaymakamın üstünde görüyor. Bu aynı zamanda devletsizlik demektir. Fetret dönemi demektir. Devletin çatısı çöktüğü zaman herkes altında kalır. Muhalefet ezilir iktidara bir şey olmaz diye kimse düşünmesin” dedi.

VALİ KÖŞGER’E ÇAĞRIDA BULUNDU
Çıray, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’e çağrıda bulunarak, “Vali Bey’le ilgili devlet adamlığı noktasında bir izlenimimiz oldu. Gerekli soruşturmayı başlatmasını istiyoruz. Bunun takipçisi olacağız” dedi.