Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar Ramazan ayı çalışmalarını anlattı. Pandemi sürecinin başından itibaren ilçe başkanlıkları ile süreci yakından takip ettiklerini belirten Kırkpınar ihtiyacı olan İzmirli vatandaşlara Ramazan paketi dağıtacaklarını duyurdu. İlçe başkanlıklarının çalışmalarının devam ettiğini belirten İYİ Partili Kırkpınar, “Biz geçen yıl da Ramazan paketi yaptırmıştık. Bu sene de yine arkadaşlarımızdan destek isteyerek il başkanlığımızda bir komisyon oluşturduk. Arkadaşlarımız gelen talepleri değerlendiriyor. Pazartesi günü ilçe başkanlıklarımıza Ramazan yardım paketlerinden göndereceğiz. Bu paketler sadece İYİ Partili insanların evine gitmeyecek. Bu paketler yardıma ihtiyacı olan her vatandaşımıza gidecek” dedi.

“İLÇE BAŞKANLIKLARIMIZ TİTİZLİKLE ÇALIŞIYOR”
İlçe başkanlıkları ile düzenli olarak görüşüldüğünü, çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “İlçe başkanlarımızla düzenli olarak görüntülü görüşmeler gerçekleştiriyoruz. 2 ilçemizde ilçe yönetim kurulu çalışmaları yapılıyor, ben de dahil oluyorum çalışmalarına. İzmir için çalışıyoruz. İlçe başkanlıklarımızla yaptığımız görüşmelerde hem yerel yönetimlerin hizmetlerinde bir aksaklık olup olmadığı yönünde hem de merkezi yönetimin yani hükümetin yardım ve desteklere yönelik tutumunu, eksiklikleri yerine getirilen ya da getirilmeyen vaatleri değerlendiriyoruz. Ben ilçe başkanlıklarımızdan bu hususlarda tespit ve çalışma istiyorum. Sağ olsunlar onlar da kendi ilçelerinde çalışmaları titizlikle yürütüyorlar. Bize ilçe ilçe rapor gönderiyorlar” dedi.

“İZMİRLİLERDEN İSTEĞİM…”
Koronavirüsten korunmak amacıyla tedbirlere uyulması gerektiğini ve mecbur kalınmadıkça evden çıkılmamasını isteyen Kırkpınar, “Benim İYİ Parti İzmir İl Başkanı olarak üyelerimizden, bize gönül verenlerden, oy verenlerden bu döneme dair tek isteğim Bilim Kurulunun öngördüğü, uygulamaya koyduğu sosyal mesafe kuralına uymalarıdır. Ellerimize yıkamaya çok özen gösterelim. Sokağa çıkmak zorundaysak maske ile çıkalım ama mecbur değilsek lütfen çıkmayalım, evlerde kalalım. Bunları uygulamakta fayda var” dedi.

“SAÇLARIMI KENDİM KAZIDIM, EŞİM DE YARDIMCI OLDU”
Saçlarını kazıtan Kırkpınar, bu yaparken eşinin de kendine yardımcı olduğunu belirtti. Herekse saçları kazıması yönünde çağrıda bulunan Kırkpınar, “Ben pandemi sürecinin titizlikle yürütülmesinin ve tüm kurallara uyulmasının destekçisi olarak kaçak berbere saçlarımı mı kestireyim? Makinamız vardı. Büyük bir kısmını kendim hallettim, bir kısmını da arka ve ense tarafında eşim yardımcı oldu. Böylece halletmiş olduk. Çünkü saçlarım uzadı. Kesilmesi icap ediyordu. Ben herkese de tavsiye ediyorum” dedi.