İYİ Parti’de istifa şoku devam ediyor. Genel Merkez ilk olarak 81 il başkanın istifasını istemiş, daha sonra büyük bazı illerin başkanlarını atamıştı. Bu gelişmenin ardından İYİ Parti Teşkilattan Sorumlu Genel başkan Yardımcısı Koray Aydın imzalı kamuoyu duyurusunda ilçe başkanlarının da istifa etmesi istendiği öğrenildi.  

İYİ PARTİ YENİDEN İNŞA EDİLECEK
İl başkanlarının istifa kararına firesiz uyduğu hatırlatılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:
"81 ilde yeniden yapılandırma programının önünü açan il başkanlarının gösterdiği anlayış, sorumluluk ve duyarlılığı, ihtiyaç duyulacak ilçelerimizde görevde bulunan ilçe başkanlarımız ve yönetimlerinin de göstermelerini önemle rica ediyoruz. İl teşkilatlarımızla yürüttüğümüz yeniden yapılandırma programının, sorunsuz ilerlemesinde ve başarıya ulaşmasında büyük payı olan il başkanlarımıza, yönetimlerine, aldığımız kararları destekleyen üyesinden gönüllüsüne kadar tüm İYİ Parti ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeniden yapılandırma programı ile eş zamanlı olarak yürüttüğümüz mahalle teşkilatlanması programına da hız verilecek. Böylece yerel seçimler öncesinde tepeden tırnağa yenilenmiş, güçlenmiş, dinamik, zinde, formda ve başarıya endeksli bir İYİ Parti inşa edilmiş olacak."
Açıklamada ayrıca, İYİ Parti'nin yerel seçimlere tüm ülkede sevilen, vizyon sahibi, güçlü, iddialı ve başa güreşen adaylarla gireceği ifade edildi.