Halil İbrahim GÜLER/GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, ekibinde olduğu Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

BERGAMA VE ÖDEMİŞ DE GÜZERGAHIMIZDA 
Saha çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Oğuz, Türkiye’nin 81 ilini gezeceklerini söyledi. İnce’nin programında İzmir’in de olduğunu belirten Oğuz, “81 ilin 46’sını bitirdik. İzmir, Muğla Aydın daha bitmedi.  Metropol illeri ve Anadolu’yu geziyoruz.  Muharrem Bey daha önce açıklamış olduğu 81 ili önce tur atıyor. Bu turun ardından büyük ilçeler dolaşılacak. Tarsus, İzmir’de; Bergama Ödemiş, Manisa’da; Akhisar gibi… Sonra büyük köyler gezilecek. Burada vatandaşlarla bir araya gelerek yüz yüze sorunlarını dinleyecek. Geniş kapsamlı bir akademisyen grubumuz var. Türkiye’nin kendi alanında önemli insanlar” dedi.

İZMİR’DE ÖNEMLİ BİR DESTEK VAR
İzmir’den harekete destek olduğunu belirten Oğuz, isimlerin önümüzdeki süreçte açıklayacaklarını belirtti. Oğuz, “İzmir’de geniş kapsamlı bir çalışmamız. İsimler konusunda imtina ediyoruz. Bu harekete çok fazla destek veren İzmirli hemşerihlerimiz var. Bu da gayet, normaldir” diye konuştu.  

ŞUAN İSTİFA ETMEM SÖZ KONUSU DEĞİL
CHP’den istifa edip etmeyeceğiyle ilgili soruya Oğuz, “Partiden istifa şuan söz konusu bile değil. Bir takım sorunlardan memnuniyetsiz bir gurubuz. Ülkenin sorunlarına çözüm üretmek isteyen memleket sevdalısı insanlarız” cevabını verdi.

İNCE 7 KASIM’DA İZMİR’E GELEBİLİR
Muharrem İnce’nin İzmir için bir program hazırladığını kaydeden Oğuz, “Kendisinin 7 Kasım Cumartesi günü İzmir’e gelme gibi bir planı var ama henüz kesinleşmedi” dedi.