Necip Nasır sırasıyla Anadolu Birliği Derneği, Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı, İzmir İl Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği, İzmir Elazığlılar Derneği ile Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretlerin tümünde "İçinizden birisiyim" mesajı veren Nasır, "Bu seçim ülkemiz için çok önemli. Bu dönem güçlü hükümet, güçlü meclis ve bağımsız Türkiye için önce kendime, sonra partime sizlerden destek bekliyorum. Allah'ın izni ile seçildikten sonra İzmir'de bir ofis açacağım. Bana her zaman dernek başkanlarınız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Sorununuz sorunumuz olacak. 50 yıldır İzmir'de yaşayan bir Bitlisli olarak sorunlarınızın çözümü için çalışacağım" diye konuştu.

DERNEKLERDEN TAM DESTEK
Anadolu Birliği Başkanı Veysel Güldoğan, siyasi partilerden beklentilerinin her an ulaşabilecekleri isimlerin milletvekili adayı yapılması olduğunu belirterek, "Çok şükür Necip Nasır'ı, TBMM’de görebileceğiz. Evine hoşgeldin diyor, desteğimizin kendisiyle olduğunu belirtiyoruz" dedi.

Mardinliler Eğitim Sağlık Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı Başkanı Rasim Kahraman da, "Kendisinin emrindeyiz ve 24 Haziran'da elimizden gelen neyse yapacağız. Mardinlilerin temsilcisi olacak ve inşallah Ankara'ya gittiğimizde kapısı bize her zaman açık olacak. Hiç kuşkumuz yok" şeklinde konuştu.

İzmir İli Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Suphi Özlahlan, Nasır'ı aday listesinde görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Desteğimiz sizinle, yolunuz açık olsun" dedi. Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sıddık Azap da, "Her zaman yanınızdayız. İyi ki varsınız, iyi ki bizim hemşerimizsiniz. Siz İzmir'in gülen yüzüsünüz" dedi. Necip Nasır'a Anadolu Birliği ziyaretinde Ak Parti Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş ve İzmir İli Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinde Anadolu Birliği Eski Başkanı Koç Ali Al eşlik etti.