GÜNDEME BAKIŞ - Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın Gündeme Bakış’a yaptığı, “Benden çiçek ihalesini isteyen belediye meclis üyesi Levent Çağlarsu” sözleri büyük yankı uyandırmıştı.  

BAŞKAN ARDA’DAN BOMBA SÖZLER: 'BENDEN İHALE İSTEYEN İSİM ÇAĞLARSU! AYRICA İLÇE BAŞKANI...' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

İSPAT EDERSE MECLİS ÜYELİĞİMDEN İSTİFA EDERİM
Arda’nın bu sözlerine Gaziemir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Levent Çağlarsu’dan yanıt gelmişti. Arda’nın böyle bir ihaleyi kanıtlaması halinde meclis üyeliğinden istifa edeceğini kaydeden Çağlarsu, “Böyle ihale yok. Eğer böyle bir ihale açıldıysa belgesi olmalıdır. Alıcı olmalıdır. Bu ihale ne zaman oldu, kim katıldı, kimler kazandı. Bunları ispatlaması gerekiyor. Eğer böyle bir ihaleye ben ya da 7 göbekten bir akrabam katıldıysa ispatlasın. İspatlarsa ben meclis üyeliğimden istifa ederim. Eğer ispatlayamasa kendisi belediye başkanlığından istifa etsin. Kongrede böyle bir açıklamam da olmadı ” demişti.

ÇAĞLARSU’DAN ARDA’YA: 'İSPAT ET MECLIS ÜYELIĞIMDEN ISTIFA EDEYIM' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI!
Çağlarsu’yun ilçe kongre salonunda yaptığı konuşmanın görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde Çağlarsu’yun, “Başkanımızın konuşmasında çokça zikredildi. O meclis üyesi benim divan başkanım. Ben çiçekçiyim, gazeteciyim, meclis üyesiyim. Yani ben çiçek ihalesini istedim diye… Ben çiçekçiliği bırakmışım oğluma devretmişim. 25 yıldan beri çiçekçilik yapmışım. ‘Artık emekliyim Karaburun'a gidip yaşayacağım’ diyorum hayatımı. ‘Yeğenine sahip çık’ demişim. Bu mu çiçek ihalesi istemek? Seçim öncesinde o başkandan çiçekler, öteki  başkandan çiçekleri sonra çiçekleri ben başkasına vereceğim. Ayıptır ya ayıptır bu ya. Ben kendime istemiyorum. Ayıptır bu ya. Ben yeğenine.. belediye meclis üyesi olduğuma bin pişmanım. Nereden oldum belediye meclis üyesi” diyor.