GÜNDEME BAKIŞ – Temeli 2017’de dönemin Başbakanı Binali Yıldırım tarafından atılan ve bir bölümü geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Kuzey Ege Otoyolu’ndaki tamamındaki çalışmalar bitti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, projenin resmi açılışı gerçekleştirmek üzere cumartesi günü İzmir’e gelecek. Erdoğan, saat 13.00’da Menemen Buruncuk gişelerinde hem açılışı gerçekleştirecek hem de burada İzmirlilere seslenecek.

BERGAMA VE KINIK BELEDİYELERİNE ZİYARET
Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından yerel seçimlerde CHP’de AK Parti’ye geçen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu makamında ziyaret edecek. Erdoğan, burada mini mitingde vatandaşlara seslenecek. Cumhurbaşkanı daha sonra Kınık Belediyesi’ni ziyaret edecek ve kentten ayrılacak.

İLÇELERDEN YOĞUN KATILIM!
Erdoğan’ın İzmir ziyareti öncesi AK Parti İzmir teşkilatında tam anlamıyla teyakkuz haline geçti. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve kurmayları Menemen’de gerçekleştirilecek açılışa yoğun katılım sağlamak için düğmeye bastı. Cumartesi günü 30 ilçeden Menemen’e araç kaldırılacağı öğrenildi.

22 KASIM’DA GELDİ!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Kasım’da İzmir’e gelmiş ve  Ege Üniversitesi içerisinde tamamlanan Bilal Saygılı Camii’nin açılışını gerçekleştirmişti. Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığının önünde partililere seslendikten sonra AK Partili Bayındır ve Kiraz Belediye Başkanlarına “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.  

ERDOĞAN, BİLAL SAYGILI CAMİİ AÇILIŞINDA KONUŞTU:'İZMİR’İN SEMBOLLERİNDEN BİRİ OLDU' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

ERDOĞAN KİRAZ'DA HALKA SESLENDİ: 'BİZ İZMİRLİLERİ SEVİYORUZ AMA BÜYÜKŞEHİR KİRAZ'I SEVMİYOR' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

ERDOĞAN BAYINDIR’DA MÜJDELERİ SIRALADI! “1500 KİŞİ İŞ BULACAK” HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!