Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – İYİ Parti İzmir’de CHP ile ittifak yaptı. İttifak kapsamında CHP, Tire ve Kiraz’da aday çıkarmayarak İYİ Parti adaylarını destekleyecek. İYİ Parti ise, Urla, Karşıyaka, Selçuk dışındaki ilçelerde aday çıkarmadı, buralarda CHP’yi destekleme kararı aldı. İki parti meclis listelerinde de “ortaklık” yaptı.

ADAYLARI TANITACAK!
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, belediye başkan ve meclis üyesi adaylarını 2 Mart Cumartesi günü saat 12.00’da Kültürpark İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi’nde tanıtacak.

DERVİŞOĞLU SAHAYA İNİYOR
Öte yandan İYİ Parti’nin Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmalarının startını İzmir’den başlatıyor. Dervişoğlu, yarın ilk olarak Urla’da İYİ Parti adayı Hasan Hüseyin Akgün’le sahaya inecek ardından da Millet ittifakının CHP’li adayları Balçova Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Çalkaya, Torbalı Belediye Başkan adayı İsmail Uygur’la esnafı ziyaret edecek.  Dervişoğlu aynı gün İYİ Parti’nin Selçuk adayıyla birlikte vatandaşlardan oy isteyecek.

Dervişoğlu, cumartesi günü aday tanıtım toplantısının ardından Buca ve Konak’ta, Pazar günü ise Karşıyaka, Çiğli ve Aliağa’da seçim çalışmasında bulunacak. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu’nun 31 Mart’a kadar İzmir ve Ege Bölgesi’nde seçim çalışmalarında aktif olarak yer alacağı bildirildi.