Aylardır teşkilat buluşmaları ve alan çalışmaları kapsamında geçmişte partide kurucu ve yönetici olarak görev almış tüm isimlere tek tek ulaşan İl Başkanı Sürekli; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yazdığı mektubun; teşkilatı, geçmiş, bugün ve gelecek çizgisinde birleştirerek büyük bir motivasyon yarattığını söyledi.

AK Partili Sürekli; “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan, her daim emeği yüceltmiş, vefanın ve vicdanın timsali olmuştur. Şimdi tüm eski ilçe başkanlarımıza yazdığı bu mektupla, yaklaşan kongre sürecine, bu değerlerimizin damgasını vurdu, büyük heyecan yarattı. Bize düşen de daha önce ziyaret ettiğimiz eski başkanlarımıza bu mesajı elden ulaştırmaktı.” diye konuştu.

AK Parti’de eski-yeni yoktur!
Ana kademe il yöneticileri ile birlikte eş zamanlı olarak 30 ilçede, geçmişte görev almış, davasına sadakatle emek vermiş ilçe başkanlarını eş zamanlı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı’nın mektubunu ilettiklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yaptığı açıklamada; “ Cumhurbaşkanımız; ‘AK Parti’de eski-yeni yoktur. Sadece görev değişikliği vardır. Birlikte yürüyecek daha çok yol vardır’ diyerek ne kadar büyük bir aile olduğumuzun ve bizi hiçbir gücün sarsamayacağının altını çizmiştir. ‘Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur’ diyerek; ilçe başkanlarımızın davamız için değerini vurgulamıştır. Bilindiği gibi, kendilerinin talimatı ile aylardır İzmir AK Parti’nin kuruluşunda ve yolculuğunda görev almış kardeşlerimizi, büyüklerimizi ziyaret ediyorduk. Şimdi de bizzat gönderdiği mektubu ile kurduğumuz köprüleri güçlendirmiş, taçlandırmış oluyoruz. Vatan ve millete hizmet yolunda birliğimizi ve dirliğimizi esirgeyen Rabbime şükürler olsun. İnşallah hep birlikte ve el birliği ile bu sürecide tamamlayacak, hiçbir engel tanımadan hedeflerimize ulaşacağız.” İfadelerine yer verdi.