AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki CHP’li belediyelerin 2 yıldır çalışmadığını iddia ederek: “Aldıkları elemanların da bir sürü sabıkası var. Ne kadar militan, sicili bozuk, tacizci adam varsa hepsi işbaşına gelmiş. Bunların dosyaları yağıyor" demişti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel AK Partili Özhaseki'nin sözlerine yanıt verdi. CHP'li Yücel,Özhaseki’ye, ‘’Özhaseki, Ankara’da o zamanlarda da aynı hakaretleri ve iftiraları attığı için halktan yediği tokadı çok çabuk unutmuş" diyerek yüklendi.

Deniz Yücel’in açıklaması şöyle;

‘’Hakaret; aklı kıt olan zavallıların söz bulamadıklarında kullandıkları son çaredir. (Jane Harper) Mehmet Özhaseki, Ankara’da o zamanlarda da aynı hakaretleri ve iftiraları attığı için halktan yediği tokadı çok çabuk unutmuş.

Şimdi de aynı iftiralarla yine partimizin belediyelerini karalama çabası içerisinde. Sen önce FETÖ'yle beraber hangi yollarda yürüdüğünüzün, Belediyelerin, kamunun kaynaklarını ve halkın parasını FETÖ’cülerle birlikte nasıl çarçur ettiğinizin,

Pkk’ya karşı operasyon yasağı koyarak, Askerimizin elini kolunu nasıl bağladığınızın, davul zurnayla teröristleri nasıl karşıladığınızın hesabını ver! Zorunuza giden şey, CHP’nin Büyükşehirlerde halkı gerçek halk belediyeciliği ile tanıştırmış olması. Bu sayede de sizin yıllardır söylediğiniz yalanların ortaya çıkmasıdır.’’