GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir’de toplantı trafiği devam ediyor. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun’un katılımıyla yapılan arama çalıştayının ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla Tarihi Havagazı Fabrikası’ndan bir araya geldi.

YÜCEL’DEN ÖRGÜTE TALİMAT
Yücel’in yaptığı konuşmada örgüte baskın seçime hazırlıklı olmalarını yönünde talepte bulunduğu belirterek, Görevlerinin,  partiye üye kazandırılması, sandık sorumlularını ve mahalle temsilcilerinin belirlenmesi talimatında bulunduğu öğrenildi. Yücel’in “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor. Şikayetleri bir kenara bırakın. Bazı sorunlar olduğunda gelip özel olarak bildirebilirsiniz.  Yücel’in Üye taraması önem verilmesi gerekiyor. Mahallelerin büyüklüğüne kadar 10 tane örgüt temsilcisi belirleyebilirsiniz. Bu çalışmaları siz yapamayabilirsiniz ama kadın ve gençlik kolları yönlendirebilirsiniz” dediği öğrenildi.

5 KASIM’A KADAR RAPOR İSTENDİ
Yücel’in  örgüte yapılan görüşmelerde anket gibi değil, sohbet havasında gerçekleştirmeleri, oluşturulacak raporların 5 Kasım’a kadar il yönetimine sunmalarını istediği ifade edildi.