GÜNDEME BAKIŞ – AK Panti, Karşıyaka Belediyesi’nin bir işletmesine ait logonun HDP’nin amblemine benzediğini öne sürerek Belediye Başkanı Cemil Tugay’a ve CHP’ye yönelik sert eleştiriler getirdi. Bu konuda sesizliğini bulan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Tugay’a sahip çıktı. Yücel, şunları söyledi:

“O kadar çaresiz ve acınacak haldesiniz ki, içine düştüğünüz iftira ve yalan kuyusunda her çırpınışınızda etrafa daha fazla çamur sıçratıyorsunuz. Artık attığınız iftiraların biraz olsun inandırıcılığı, akla yatkınlığı olup olmadığını muhakeme edececek ruh halini bille sahip değilsiniz. Karşıyaka belediyemizin sadece bir restoranı için tasarlanan logo çalışması üzerinden saçma sapan ve akla zarar bir algı oyununa girmeye çalışan Akp’liler, yine İzmir’den ve Karşıyaka’dan ne kadar uzak olduklarını gösterdiler”

TERÖRİST KARŞILAMAYA GÖNDERECEK…

Tüm Türkiye’ye olduğu gibi Karşıyakalılara 5 maskeyi dağıtamayacaksınız, Karşıyakalının cebinden aldığınız parayı 5’li yandaş ihale çetesine vereceksiniz. Bu ülkeye yaşattığınız çözüm süreci utancında devletin hakimlerini terör örgütü bayrakları altında terörist karşılamaya gönderecek, terör liderinin abisini TRT’de Cumhur ittifakı sözcüsü olarak konuşturacaksınız.

KENDİ ÇAMUR DERYANIZDA YİNE YALNIZ KALDINIZ!

Sonra da bir logodaki üzerinden belediyemize, belediye başkanımız Dr. Cemil Tugay ‘a ve partimize saldıracaksınız. “Hadi başka kapıya” diyeceğiz ama gidecek kapınız da kalmadı. Burası İzmir, burası Karşıyaka. Sizi ilk seçimde kapı önüne koyacak insanların kenti.  Bu yalana da kimse inanmaz bu iftira da tutmaz. Kendi çamur deryanızda yine yalnız kaldınız’