GÜNDEME BAKIŞ – CHP’nin çalışkan isimlerinden Konak Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz, aday adayı olduktan hemen sonra sahaya indi. CHP’li Yılmaz, ekip arkadaşlarıyla birlikte yıllardır üzerinde çalıştığı, “100 yılın projeleri” adını verdiği kültürden sanata, alt yapıdan turizme, kentsel dönüşümden ticarete geniş yelpazede hazırladığı projelerini kentin gerçek sahipleri olan vatandaşlara, sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve oda başkanlarına anlattı.

TEK TEK ANLATTI, GÖRÜŞLERİNİ ALDI
CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz, “Yıllardır Konak’ta siyaset yapıyorum. Ben bu kentte büyüdüm, yaşıyorum. İlçemizin sorunlarını da bu sorunların çözümünü de en iyi ben biliyorum. Projelerimizi bir ayda hazırlamadık! Yıllardır üzerinde çalışıyoruz. Aday adaylığım sürecinde bunları ilgililerle paylaştım. ‘Ben yaptım, oldu’ şeklinde bir düşünceye hiçbir zaman sahip olmadım. Odaların, sendikaların kısaca kentimizin dinamiklerini işin içene kattık. Görüşlerini aldık. Belediye başkan adayı olup seçimi kazandığımızda da Konak’ı ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

GENEL MERKEZİMİZ EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR!
Yılmaz, Büyükşehir ve ilçe adaylarının önümüzdeki günlerde belli olacağını hatırlatarak, “Biz bu partinin gerçek emektarlarıyız. Partimiz için hep mücadele ettik. Tüm aday adaylarımız değerli. Genel merkezimiz adaylık noktasında en doğru kararı verecektir. Kim aday olursa hep birlikte partimizin başarısı için çalışacağız” dedi.