GÜNDEME BAKIŞ  - CHP’den Konak Belediye Başkan aday adayı oldu günden bu yana dur durak bilmeden ilçesi için hazırladığı projeleri, vatandaşlara, sivil toplum örgütlerine, odalara, sendikalara anlatan Ali Yılmaz, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Turizm projesinin dikkat çektiğini belirten CHP’li Yılmaz, “Vatandaşlarımız, esnafımız sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını, kent ekonomisinin hareketlenmesi için de turizmin gelişmesi gerektiğini söylüyor.  Başkan adayı olup seçildiğimde turistlerin İzmir’e, Konak’a gelmesi için biz mücadele vereceğiz. Biz Konak Belediyesi olarak bunun öncülüğünü yapacağız. Uzun yıllar Ticaret Odası’nda çalıştım. Onlarla birlikte bu kruvaziyer turizmin gelişmesine öncülük edeceğiz. Bunun sözünü veriyorum” dedi.

İNSAN ODAKLI PROJELER
Konak için hazırladığı projelerin insanlara dokunduğunu anlatan CHP’li Ali Yılmaz, “Gelişi güzel projeler değil, insanlara dokunan, onların sorunlarını çözen projeler geliştirdik. Biz klasik bir belediyecilik anlayışından Konak’ı çıkartacağız. Teknolojiyi de çok iyi kullanacağız. Yeni bir anlayış…” dedi.

OY ORANIMIZI ARTIRACAĞIZ
Yılmaz, aday olması halinde yüksek bir oy oranıyla seçileceğini vurguladı. Yılmaz, “Geçmiş dönemlerde aldığımız oyun üzerine çıkacağız. İnsanların ne istediklerini, neye çok önem verdiklerini biliyorum. En önemlisi Konak’ı çok iyi biliyorum. Ben bu kentte yetiştim. Sorunlarını da çözümlerini de biliyorum. Buda bana büyük avantaj sağlıyor” dedi.

KONAK BİR MARKA OLACAK
İzmir’in kalbi Konak’ın bir cazibe merkezi haline dönüştüreceklerini belirten CHP’li Yılmaz, “Toplumun farklı kesimlerini temsil eden kurumlara gittim. Herkes bana ‘sen emek verdin, adaylık hakkın’ diyor. Projelerimin Konak için uygun olduğunu söylüyorlar. Gösterişli projeler hazırlamadık. Halka dokunan, sorunları çözen projeler geliştirdim. Bu projeler insanların hayatlarına katkı sunacak. Biz Konak’ı dünya markası yapacağız iddiasıyla yola çıktık” diye konuştu.