GÜNDEME BAKIŞ - Konak Belediye Başkan aday adayı CHP’li Ali Yılmaz, Konak için yıllardır oluşturduğu projelerin birçok kesim tarafından kabul gördüğünü söyledi. Kültürden sanata, sosyal belediyecilikten tarih ve turizmi canlandıracak çok sayıda projesini sivil toplum kuruluşlarına, odalara, sendikalara anlattığını belirten Yılmaz, “Ben yaptım oldu’ anlayışında asla olmayacağız. Projelerimizi oluşturduk, bunlarla ilgili toplumun herkesimin temsil eden kuruluşlarla temasa geçtim. Şimdiye kadar çok olumlu dönüşler aldım. Yerinden yönetimi önemsiyorum. Konak yönetim anlayışıyla da örnek alınacak bir ilçe olacak” dedi.

SOKAKTA KİMSESİZ BIRAKMAYACAĞIZ!
Kente dair birçok projesini daha önce açıklayan ve beğeni toplayan CHP’li Yılmaz, “Başkan olduğumda sokakta kimseyi bırakmayacağız. Bu konuyu özellikle önemsiyorum. Kimsesiz vatandaşlarımız için yerlerimiz olacak. Yaşam şartları kötü olan hemşerilerimizin yanında olacağız. Projelerimizin merkezinde hep insan olacak” dedi. 

KAĞIT TOPLAYANLAR KOOPARATİFLEŞECEK
Konak Belediye Başkan aday adayı CHP’li Yılmaz, hemen hemen her gün sokakta gördüğümüz ve ekmeğini çıkarmak için çöplerden kağıt toplayanlar için projesinin de olduğunu belirterek, “O vatandaşlarımızın hakkı hukuku var. Birileri bu insanlarımızın sırtından para kazanıyor. 
Yaptıkları işte kooperatifleşmelerini sağlayacağız. Eğitimden sağlığa sosyal güvenceleri olacak. Bunun için AB’den destek alacağız. Bu projeyi daha önce kimse yapmamış ama biz yapacağız. İnsan hakları diyoruz ama o insanların yaşama hakkına önem vermememiz lazım. Her şey insan için. Bu insanlar içimizdelerse onlara değer vermemiz lazım” dedi.