GÜNDEME BAKIŞ - CHP’de mahalle delege seçimlerinde son haftaya girildi.  Hafta sonu iki mahallede kurulacak sandık ile mahalle delege yarışının son bulacağı Karşıyaka’da İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan seçim değerlendirmesi geldi.

CHP’li yıldırım sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Delege seçimleri parti içi yenilenmenin ve parti içi demokrasinin başlangıç noktasıdır. Unutulmamalıdır ki bugün ayrı listelerde yarışanlar 2 yıl sonra yapılacak seçimlerde aynı listede buluşabilirler. Bu delege seçimleri ayrışmanın başlangıcı değil birleşmenin başlangıcı olmalıdır.

TEK RİCAM…
Mahallelerinde demokrasi yarışına giren hiç kimse ben kaybettim dememeli ve üzülmemelidir. Tam tersi bu demokrasi yarışında bende varım diyebildiği için kendisi ile gurur duymalıdır. Tek ricam; Partisi için, yenilenme için bu yarışa girenler ile şahsi çıkar ve menfaat temelli bu süreci sabote edenleri ve yıllardır bu örgütü dar ekipçi zihniyet ile birbirine düşürenleri ayırmanız ve unutmamanız.

BİRKAÇ KÜÇÜK OLUMSUZLUĞA RAĞMEN
Bunlar örgütü birbirine düşürerek gelecek planlaması yapan profesyonel siyasetçilerdir. Hırsları akıllarının önlerine geçtiği için her yolu mubah görenlerdir.
Karşıyaka bir kaç küçük olumsuzluğa rağmen bu demokrasi şölenini şeffaf bir şekilde yürütmektedir ve tamamlayacaktır. Partimize iktidar yolunda hiç kimsenin zarar vermeye hakkı yoktur. Asıl olan Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için iktidar olma yolunda kol kola girerek birlikte mücadele etmektir. Hiç kimseden talimat almadan bir araya gelerek örgütün her kademesinde görev yapmış emekçi kardeşlerimin verdiği demokrasi mücadelesinin her zaman yanında oldum bundan sonrada yanında olacağım.

BOSTANLI, YALI VE BAHÇELİEVLER GELECEĞE DAİR UMUTLARIMIZI ARTTIRMIŞTIR
Özellikle Bostanlı, Yalı ve Bahçelievler gibi mahallelerimizde yapılan seçim sonuçları geleceğe dönük umutlarımı arttırmıştır. Hep birlikte parti içi demokrasi mücadelemize devam edeceğiz. Atılan yenileşme ve gençleşme tohumları artık filize dönmüştür. Siyaset bizlerin yaşam biçimidir bundan sonrada beklentisizce sevgi temelli çıkar gözetmeksizin hep beraber partimiz için mücadeleye devam edeceğiz.”