Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti ve CHP’nin kıyasıya yarıştığı ilçelerin başında Karabağlar geliyor. Önceki gün AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Bilal Doğan’la birlikte esnafları ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Karabağlar Belediye başkanını hiç görmeyen esnaf ve vatandaşlar var. Başkan’ın adını bile bilmiyorlar” dedi. Bu sözler tartışma çıkardı.

YAPTIKLARIMIZI GELSİN ANLATAYAYIM
Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Selvitopu, “Bu sözler hiç de yakışık değil. Karabağlar’ı bilmediğinin bir kanıtı. Kendisi ilçemizin sorunlarını bilmiyor. Dışarıdan gelip böyle ahkam keşke kolay iş. Önemli olan iş yapmak. Önce Karabağlar’da iktidar olarak ne yapmışlar anlatsınlar biz bir öğrenelim! Hangi yatırımları yaptılar? Koca devlet bütçesi ellerinde. Bir anlatsın. Karabağlar halkı belediye başkanını çok iyi biliyor, tanıyor. Belediye başkanı olarak ilçenin sokak sokak cadde cadde her tarafını biliyorum. Gelsin kendisine yaptıklarımı, Karabağlar’ı anlatayım” dedi.

YEŞİL ALAN MİKTARI ARTIYOR
AK Parti’li Doğan’ın, “Karabağlar yeşil yoksunu” sözlerini değerlendiren CHP’li Selvitopu, “Her geçen gül yeşil alan miktarı artıyor. 5 yılda kişi başına düşen yeşil alan miktarını önemli ölçüde artırdık. Karabağlar’da 60 yıllık sağlıksız bir yapılaşma var. Düzenli kent yapısına geçememek en büyük problem. Bu problem aşıldıkça yeşil alan miktarı artıyor. Bunun için de planlamalar yapıyoruz” dedi.