"Mart'ın sonu bahar" sloganıyla Karabağlar'da sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Muhittin Selvitopu’nun, yerel seçim çalışmaları yoğun tempoda geçiyor. Başkan dün gece de Sivas Yiğidolar Karabağlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Vatandaşlar Selvitopu’na yoğun bir ilgi gösterdi.
Dernek Başkanı Üzeyir Urhan ve Sivaslı vatandaşlar tarafından dernekte ağırlanan Muhittin Selvitopu’na, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile Karabağlar Belediyesi meclis üyesi adayları da eşlik etti.

KENDİMİ EVİMDEYMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM
Daha önce de birkaç kez derneği ziyaret ettiğini, Yiğidolar tarafından her zaman sıcak bir ortamda karşılandığını belirten Selvitopu, “Burada kendi evimdeymiş gibi hissediyorum ve hiçbir yabancılık çekmiyorum. Bana göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

HİZMETE ODAKLANACAĞIZ
Karabağlar’ın 2050-2060 yılına yetecek planlamalarını yaptıklarının altını çizen Selvitopu, “En azından bundan sonra Karabağlar’daki kentleşmenin nereye gideceği belli. Şimdi bu planları hayata geçirmemiz lazım. Zaten ondan dolayı adayım.Yoksa kişisel beklentim ya da hırsım yok. Ben bu kente hizmet etmek istiyorum. Bazı şeylerin daha farklı yapılabileceği konusunda çaba sarf etmek istiyorum. Klasikleşmiş bir siyasetçi değilim, olmayacağım da. Hizmete odaklanacağız. İnsana önem veren projelere önem vereceğiz ve hizmet edeceğiz. Bütün hayalimiz ve arzumuz bu.” dedi.

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ
Ziyarette CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da, oy versin vermesin herkese eşit mesafede baktıklarını ifade etti. Yıldız, “ Başkan Selvitopu’nun 5 yıllık hizmetlerini biliyorsunuz, yeni dönemde de üzerine yeni projeler koyacak. Desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

SAAT VE TÜRK BAYRAĞI
Konuşmaların sonunda Başkan Muhittin Selvitopu, Dernek Başkanı Üzeyir Urhan’a günün anısına saat ve Türk Bayrağı hediye etti.