Hızla büyüyen ve göç alan kentlerin başında gelen İzmir'in, belirli ilçelerinde; özellikle Bornova'da ve Bornova'nın mahallelerinde yaşanan sıkıntıların çözümünü hedefine alan CHP'li İduğ, seçim çalışmalarına Altındağ, Çamkule, Zafer, Serintepe ve Meriç Mahallelerinden devam etti. Demokratik ve katılımcı yönetim anlayışla hareket ettiklerini her fırsatta dile getiren İduğ, buradaki seçim çalışmalarında da "Mahalle Konseyleri ve Semt Meclislerini hayata geçirip, yurttaşların yönetime aktif olarak katılmasını sağlayacağız. Bizden talep edilen ihtiyaçların karşılanması doğrultusunda şeffaf ve güçlü bir iletişim kurup, bütçeyle doğru orantılı hareket edip, tüm eksiklikleri gidermek için çalışacağız." dedi.

EĞİTİM VE SPOR, MADDE BAĞIMLILIĞI SORUNUNU ÇÖZECEK
Özellikle Altındağ ve Çamkule'de yaşayan ailelerin bu bölgedeki gençlerin ve genç yaştaki çocukların içine çekildiği uyuşturucu tuzağından şikayetçi olmaları ve bu konuda CHP'li İduğ'dan çözüm istemesi üzerine, madde bağımlılığıyla mücadelede eğitimin ve sporun öneminin büyük oranda etkisinin olduğunu söyleyen İduğ, "Eğitimde fırsat eşitliğinin giderilmesine katkı sağlayacağız ve çocuklarımızın okul öncesi eğitiminden başlayarak, lise ve üniversiteye hazırlanmalarına destek olan uygulamalarımızı hayata geçireceğiz. Ayrıca, Bornova bir spor kenti. Biz bu kenti büyütmeye talip olduk. Sporun, yurttaşlarımızın hayatının bir parçası olması için her mahalleye spor alanları ve spor salonları kazandıracağız, çocuklarımızın ve ailelerimizin uyuşturucuyla mücadelesine; gençlerimizi spora teşvik ederek, bu alandaki uygulamalarımızı ve faaliyetlerimizi hayata geçirerek destek olacağız" dedi.

DAR GELİRLİ AİLELERE SOSYAL YARDIM VE SOSYAL BELEDİYECEİLİK
Dezavantajlı gruplara yönelik hizmetlerin etkin bir şekilde gerçekleşmesi için itinalı çalışılacağını ifade eden Dr. İduğ, dar gelirli ailelerin faydalanacağı destek faaliyetlerinin yanı sıra, "Evde Bakım" hizmetleriyle de Bornova'da ikamet eden yaşlılara ve ailelere yardımcı olacaklarını söyleyerek bu yurttaşların kent yaşamında daha aktif yer almalarının son derece önemli olduğunu vurguladı.