Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- Songül Gök CHP’de Bayraklı’da 21 Aralık Cumartesi günü yapılacak ilçe başkanlığı kongresine aday olduğunu söyledi. CHP’li Gök, parti tabanından destek aldığını kimsenin karşısında bulunmadığını ve CHP’nin adayı olduğunun altını çizdi.

RESMEN ADAYLIĞIMIZI AÇIKLADIK
Mahallesi Manavkuyu’da büyük bir destekle yola çıktığını vurgulayan Gök, “Resmen adaylık açıklamamızı yaptık. Mahallelerimiz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Manavkuyu Bayraklı’nın en büyük mahallesidir. 63 delegesi bulunuyor. Mahallede 4’te 3’ün imzalı desteğini aldım. Mahallemden aday önerildim. Şimdi de diğer mahallesinde görüşmelerimize başladık. Daha önceki birikim ve taleplerimiz doğrultusunda adaylık çalışmamız sürecek” diye konuştu.  

YÖNETİM ANLAYIŞINI ANLATTI
Başkan seçilmesi halinde nasıl bir yönetim oluşturacağına dair açıklamalarda bulunan Gök, “Biz partimizi büyütmek için, iyi bir yönetim oluşturmak için partiyi iktidara taşıyacak bir yönetim oluşturmak noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En son seçimlerde 338 bin seçmenden 68 bini sandığa gitmedi. Bunlar için de çalışmalarımızı yoğunlaştıracak. Her seçmene ulaşmaya çalışacağız.
Kimsenin karşısında değiliz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayıyım. Siyaseti kurgulama noktasında süreçler gelişiyor ama biz Bayraklılı örgütü olarak birbirimizi tanıyoruz. Yılladır çalışıyoruz” dedi.  

ÖRGÜTTE BİR TANINIRLIK NOKTASINDA BİR SIKINTIMIZ YOK, KADINLAR YÖNETİMLERDE YER ALMALI
Parti’de uzun yıllar görev yaptığını ve çalışmalarından dolayı ilçede tanınırlık oranın yüksek olduğunu ifade eden Gök, “Kadın Gücü Derneği’nde yıllardır çalışmamız oldu. Mahalle mahalle, sokak sokak biliyoruz. Muhtarlarımızla ortak çalışmalar yaptık. Sivil toplum kuruluşlarıyla Bayraklı’da son 4 yılda ciddi çalışmaların altına imza attık. 2015 yılında milletvekili seçimlerinde milletvekillerinden sonra en çok oyu ben aldım. Örgütte bir tanınırlık noktasında bir sıkıntımız yok. Örgütümüz teveccühü olduğunu biliyoruz. İzmir’de kadınlar büyük bir mücadele veriyor. Kadınların da daha fazla yönetim kadrolarında yer alması gerekiyor. Bunu istiyoruz” diye konuştu.