GÜNDEME BAKIŞ -  İzmir’in Kemalpaşa İlçesi CHP’li Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ilçeye üniversite kazandırmak için düğmeye basmıştı. Mecliste, İzmir Demokrasi Üniversitesi'nin yeni açılacak Meslek Yüksek Okulu’na ilçede bulanan 3 binayı tahsis etme kararı alınmıştı.

REKTÖRDEN RANDEVU ALAMIYORUM! AK PARTİ VE MHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ GÖRÜŞSÜN!
Karakayalı yaptığı açıklamada, “Üniversitenin kurulması için mecliste hep birlikte karar verdik oy birliğiyle geçti. Karar meclisten çıkmasının ardından yaklaşık 3 aydır Sayın Rektör’ümüzden randevu talep ediyorum. Şimdiye kadar geri dönüş almadım. Buradan bir çağrım olacak. Bu iş için hep beraber çalışalım. Arzumuz şudur; Kendileri de eğitim için bir yarar sağlamak isterlerse, Cumhur İttifakı içerisinde bulunan ilçe başkanlarımız Rektör’ümüzden bir randevu talep edip görüşsünler” dedi.

BAŞKAN KARAKAYALI İSYAN ETTİ VE ÇAĞRIDA BULUNDU: 'REKTÖRDEN RANDEVU ALAMIYORUM! BARİ SİZ GÖRÜŞÜN' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

REKTÖR TUNÇSİPER: “HİÇ VAKİT YOK!”
Gündeme Bakış’a konuşan Demokrasi Üniversitesi Rektörü Tunçsiper, Çok yoğun bir tempo içindeyim. Hiç zaman yok. Bir yılı kapatıyoruz. Yeni bir yılın hazırlığı var. Üniversite kurulması hemen apar topar olacak bir şey değil. Sakin sakin üzerinde çalışılacak bir konu. Alt yapı hazırlığının yapılması lazım. Randevu çözülür. Enerjimizi iş yapmaya harcayacağız. Biz genç, dinamik bir üniversiteyiz. Önce İzmir’e, ülkemize, insanlığa yönelik güzel çalışmalara yoğunlaşacağız” dedi.