GÜNDEME BAKIŞ – CHP Bayraklı’da ilçe kongresi uzun süre konuşulmaya devam edecek. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın desteğini alan Selçuk Ayhan’la, Pınar Susmuş kongrede yarıştı. Yarışı Susmuş, yaklaşık 30 oy farkla kazandı.

AYHAN’DAN SİTEM DOLU ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Kongreyi kaybeden Ayhan, “Bayraklı İlçe kongresinde bizimle birlikte emek harcayan, yönetim anlayışımıza inanan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük farkla kazanacağımız kongreyi benim nezaket ve dürüstlük çerçevesi içinde kalmaya özen göstererek bazı müdahalelere yeterince önlem alamadığım, kendi listemi tümüyle kendim çıkaramadığım, herkesin yazarsanız oy vermeyeceğiz dediği bir arkadaşı listeye almak zorunda kaldığımız için kaybettik. Sorumluluk tamamen benimdir. Bu arada sözde dostlukların çıkarlara dayandığını bir kez daha test etmiş olduk. Tüm arkadaşlarıma bundan sonrası için sağlık,mutluluk, siyasette başarı diliyorum. Seçilen arkadaşlarımızı da kutluyorum” dedi.

ALPER’İ YAZMA BASKISI! TUNCAY ÖZKAN DEVREYE GİRDİ

Gündeme Bakış’ın Ayhan’ın sözlerinin perde arkasını araştırdı. Bayraklı’da partililer ilçe eski başkanı Cemalettin Alper’i listeye yazılmaması noktasında Ayhan’a baskı yaptı. Ancak devreye CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan’ın ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in girdiği ve Başkan Sandal’a baskı yaptığı öne sürüldü. Ayhan’ın listesinde ilk olarak yer almayan Alper daha sonra listeye eklendi.

SERKAN ARDA’YI LİSTEYE ALDI AMA SON ANDA ÇIKARILDI

Ayhan’ın ilçe başkan adayı olan ve 110 imza toplayan daha sonra adaylıktan çekilen Serkan Arda’yı il delege listesine yazdığı ancak Arda isminin Ayhan’ın bilgisi dahili dışında listeden çıkarıldığı ifade edildi.

TEPKİ OYLARININ TAMAMI SUSMUŞ’A

Ayhan’ın listesinde yapılan hatalar sonucunda tepki oylarının tamamı Susmuş’a gitti. 300 delegenin imzasıyla aday olan Ayhan 172 oyda kaldı ve seçimi kaybetti.