GÜNDEME BAKIŞ – Gaziemir’de CHP İlçe Başkanı Kasım Özkan ve yönetimiyle Belediye Başkanı Halil Arda ve bazı meclis üyeleri arasında uzun süredir yaşanan ayrışma bir türlü bitmedi. İlçe Başkanı Özkan’ın meclis grup toplantısı düzenlememesi ise İzmir’de CHP açısından ilk olma özelliği taşıdı.

YÜCEL’E RAPOR SUNACAKLAR O DA….

Gaziemir’de “parti içi” tartışmalar devam ederken CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den bir hamle geldi. Yücel, yerel yönetimler komisyonun Gaziemir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyelerinin dinleyerek bir rapor oluşturulmasını istedi. Bunun üzerine Fulya Alcay, Özkan Tice, İsfahan Naki, Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz ve Köksal Yıldırım’dan oluşan komisyon dünden itibaren meclis üyelerini dinlemeye başladı. CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in, hafta sonunda kente gelecek olan CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı'ya sunması bekleniyor.  

SORUN NE?

Görüşmeye gelen meclis üyelerine, “İlçedeki sorunlar ne?”, “grup kararına neden uyulmadı?”, “grup toplantısı neden yapılmıyor?”, “Belediye başkanın tavrı nasıl?” gibi ceşitli sorular yönelttikleri öğrenildi. Meclis üyelerin bugün tek tek dinlenmeye devam edecek.