GÜNDEME BAKIŞ - CHP Buca'da daha önce aday olarak açıklanan Suat Nezir ismi geri çekildi. Nezir’in yakın çalışma arkadaşları, “Suat Bey’e meclis üyesi listeleri için büyük baskı yaptılar. O da kabul etmedi. Adaylıktan çekilmesi söz konusu değil. Ama başka bir ismin seçim kurula verildiğini öğrendik. Gerçekten çok yazık” dedi.

Nezir’in yerine meclis üyesi Erhan Kılıç’ın isminin verildiği bildirildi.

Suat Nezir’den açıklama geldi

CHP Buca Belediye Başkan adaylığından geri çekildiği öne sürülen Suat Nezir, sosyal medyada açıklama yaptı. Nezir, “Bugün  bazı art niyetli şahıslar tarafından adaylığımdan geri çekildiğime dair söylentiler yayınlamaktadır. Sokaklarında büyüdüğüm, beni yetiştiren, bugünlere getiren Buca'ya verdiğim sözden geri dönmem söz konusu değildir” dedi.

Nezir’in açıklaması şu şekilde: 
"Bugün  bazı art niyetli şahıslar tarafından adaylığımdan geri çekildiğime dair söylentiler yayınlamaktadır. Sokaklarında büyüdüğüm, beni yetiştiren, bugünlere getiren Buca'ya verdiğim sözden geri dönmem söz konusu değildir. Bu söylentilerin hepsi bizden, başarımızdan korkanlar tarafından yayılmaktadır. Gerçeklerle hiç bir alakası bulunmamaktadır. Buca kazansın, Bucalılar kazansın diye yola çıktık, bu yolda kararlılıkla yürümekteyiz. Kimsenin bu konuda hiç bir şüphesi olmasın.  Çok değerli hemhşehrilerim, dostlarım, yol arkadaşlarım..”