Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- CHP Tire yeni genç üyelerle güçlendi. CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, gençlerin yakasına tek tek altı oklu CHP rozeti taktı. Gençlerin ülke için önemine vurgu yapan Şenoyar, “Bugün Türkiye’de gençler siyasetten soğutuldu. Bu gün ülkede CHP’nin ne kadar ihtiyaç duyulduğu ortadadır” dedi.

GENÇLERİ KAZANMAK İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCIYORUZ
Gençleri CHP çatısı altında toplamak için büyük bir çaba harcadıklarını dile getiren Şenoyar, “Halk fakirleştikçe üst yöneticiler zenginleşerek şatafat ve lüks yaşantının dozajını artırıyorsa ortada mutlaka bir adaletsizlik vardır. Bu ortamda gençleri ikna ederek CHP çatısı altına alarak siyasete yaklaştırmak en doğru karar ve çabadır. Bugünlerde partime üye katılımı sağlanması için var gücümüzle çalışıyoruz. Az laf çok iş felsefemizdir. 56 yeni genç arkadaşımızı CHP ailesine katarak rozetlerini takmak gurur verici olmuştur” dedi.

KADINLAR İÇİN DE HAMLELER YOLDA
Kadınların da siyasete ve toplumda hak ettiği yere gelmesi gerektiğinin altını çizen CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, “Bu üye kazanımını kadınlar içinde planlıyoruz. Gençler gibi kadının da siyasette ve toplumda hak ettiği yeri alması içinde İlçe Başkanı olarak tüm gücümüzle destek veriyoruz. Bu konuda da bir program dahilinde partimize en az 100 kadın üye daha kazandıracağız. Halka kendimizi sevdirmemi gerek. Bizde bunu en iyi şekilde yapıyor ve kendimizi hiçbir zaman halkın dışında tutmuyor ve kendimize olan sevginin partimize de yansımasını sağlıyoruz. Daha önceki aktif üye portreyi 900 civarındayken biz bunu 2 binli rakamlara çıkarttık” diye konuştu.