GÜNDEME BAKIŞ- Tire’de 50 kişi CHP rozetini taktı. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal de eşlik ederek CHP Tire İlçe örgütü ne yeni katılan üyelere rozet taktı. Rozet takımında Aylin Nazlıaka İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ı kutlayarak yeni gelen üyelere de CHP ailesine katılımlarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini iletti. Nazlıaka, “Ülkenin bu zor koşullarından kurtarmanın yolu Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçer. CHP’ye sahip çıkmak Türkiye Cumhuriyeti’ne çıkmaktır” dedi.



3 HAFTADA 3 TOPLU ÜYE KATALIMI
Yeni katılan üyelere rozet takımı sırasında konuşan CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar, ‘’CHP Türkiye’nin kuruluşunun partisidir ve bu örgüt kocaman bir ailedir. Cumhuriyet Halk Partili olmak bir ayrıcalıktır. Yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor kendilerini bu onurlu mücadelede yer aldıklarından dolayı tebrik ve teşekkür ederim.  İlkinde 16 Şubat'ta 30 kişi, ikincisinde 23 Şubat'ta 40 kişi, üçüncü 3 Mart’ta 50 kişi ailemize katıldı. Her toplu üye katılımında  10’ar üye artışı arttırdık.

İŞTE CHP ROZETİ TAKAN İSİMLER
Canan Günnur, Azize Aşgın, Nazmiye Çapacı, Hasan Çapacı, Şükrü Üstev, Ebru Akten, Semra Dinçol AK Parti’den CHP’ye katıldı.  Partiye katılan diğer isimler şu şekilde:
“Mesut Özcan, Adlan Kemençe, Nadir Güngör, Aynur Ok, Fikret Karavan, İbrahim Aksoy, İbrahim Dumalı, Mehmet Özmen, Süleyman Çetin, Halil İbrahim Gencer, Özcan Uysal, Fadime Yenilmez, Zeliha Uysal, Gülşen Çıbıkcı, Recai Mutaf, Serpil Mutaf, Olcay Şahin, İpek Kervan, Ebru Seçkin, Hakan Akkaş, Ziver Reha Kalkan, İsmail Işık, Mustafa Çekener, Yıldırım Ovalıoğlu, Tezcan Ovalıoğlu, Özlem Bağcı, Mustafa Geniş, Özlem Sırımcı, Müjgan Karaduman, Neriman Aydemir,Hakan Ekinci, Sedat Özkan, Kasım Ovalıoğlu, Bircan Uysal, İlknur Ege, Dilek Atik, Selda Becerikli, Ayla Taflan, Ayşe Sönmez, Ayşen Coşkun, Nail Yaşar, Tarık Durmuş, Tuğba Eldek.”