GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir İl Gençlik Kolları seçiminin ardından tartışmalar devam ediyor. Seçimi 151'e 143 kaybeden Mert Anıl Akgül sert açıklama yaparak sonuca itiraz ettiğini açıkladı.  

İTİRAZ EDECEĞİM
Akgül, "Değerli arkadaşlar yapılan İl Gençlik Kolları Kongremizde yaşanan ve muğlak kalan tüm hususlar ile ilgili önce İl Başkanlığımıza itirazımızı gerçekleştirdik. Sonuçsuz kalır ise Genel Merkezimize gerekli itirazları yapacağız. Gerçekleştirdiğimiz itiraz metnini tüm ayrıntılarıyla sizlerle paylaşıyorum" dedi. 

BASIN MENSUPLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ
Kongrede basın mensuplarına yapılan saldırı ile ilgili de konuşan Akgül, "Ayrıca basın emekçilerimiz için bir söylemim olacak, bizler her zaman onların yanlarında olacağız. Onlara yapılacak her türlü sözlü ve fiili saldırının karşısında duracağız. Yaşadığımız kongrede gerek bize destek vermiş gerek karşı listeye destek vermiş her ne olursa olsun basına zarar verenleri tasvip etmemiz imkansızdır. Gerekli yerlere ulaşan bilgiler ışığında ortaya çıkan gerçeklere göre hareket edilmesine ilk başta biz destek olacağız. Bizler gibi genç yaşlarda olup görevini yerine getiren basın emekçilerimize yapılan saldırılar için öncelikle özür diler ve bu işin takibinde sonuna kadar duracağımıza söz veririm" diye konuştu.