GÜNDEME BAKIŞ- CHP Menderes örgütünün uzun bir süredir beklediği yeni binası hizmete girdi. CHP Menderes İlçe Başkanı Gizem Ergün, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar yeni binada partililerle buluşup ilk grup toplantısını gerçekleştirdi.

BİNANIN TAPUSU GENEL MERKEZE GÖNDERİLDİ
Binanın tapusunu CHP Genel Merkezi’ne teslim ettiklerini kaydeden CHP’li Ergün, “Uzun zamandır Menderes’imize kazandırmaya çalışıyorduk. Üyelerimiz de bina sahibi olmayı bekliyordu. Bir önceki binamız eski ve merkeze uzaktı. Sağ olsun, genel merkez de bu konuda bize yardımcı oldu. Yenilendik. Umarım partimiz için hayırlısı olur. Güzel çalışmaların altına imza atıp iktidar oluruz” diye konuştu.

İLK GRUP TOPLANTISI YENİ BİNADA YAPILDI
Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ilçe örgütünü ziyaret edip hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kayalar, “Satın alarak tapusunu partimize kazandırdığımız yeni ilçe başkanlığımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, ilçe başkanımız Gizem Ergün ile bir araya geldik. Belediye meclisi öncesi grup toplantımızı da meclis üyelerimizle birlikte ilçe başkanlığımızda gerçekleştirdik. Menderesli hemşehrilerimizin sesi olarak çıktığımız yolda, yol arkadaşlarımızla birlikte ilçemizin hak ettiği noktaya gelmesi için canla, başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.