GÜNDEME BAKIŞ- İEKKK Başkanı Sıtkı Şükürer’in “göçmen” açıklamalarına tepkiler dinmiyor. Sükürer’in yaptığı açıklamalara tepki gösteren CHP’ İzmir İl Başkanı  Yücel, bu tarz söylemlerden uzak durulması gerektiğinin altını çizdi.

ASLA İHANET İÇİNDE OLMADILAR
Yücel, “Mübadele yıllarında anavatanlarına dönmeye zorlanan insanlarımız, Kök saldıkları topraklarda, Türk ve Müslüman oldukları için tarifsiz acılar çekmiş, o acılara rağmen kurtuluş mücadelesinden geri adım atmamış, tüm yaşadıkları acı dolu zorlu yıllara ve yolculuklara rağmen, bu topraklara asla ihanet içinde olmamıştır.

SINDIR'DAN ŞÜKÜRER'E: ŞİDDETLE KINIYORUM! HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İEKK BAŞKANI ŞÜKÜRER'E BİR TEPKİ DE CHP'DEN! SERTER: O SÖZLERİNİ GERİ ALSIN HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

KAZANÇOĞLU’NDAN ŞÜKÜRER’E SERT TEPKİ: YAZIKLAR OLSUN! HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

MÜCADELEMİZİN ÖNCÜSÜDÜR!
Onlar her zaman, Cumhuriyet, Atatürk ve Ay yıldızlı bayraktan yana olmuştur. O zorlu mübadele yıllarının cesur insanları ve onların onurlu mirasını bugünlere taşıyan torunları,  bizlerin gururu ve mücadelemizin öncüsüdür. Ayrıca İzmir, Anadolu’nun neresinden gelirse gelsin tüm insanlarımıza kucak açmış, hoşgörüsü ile kültürlerin harmanlandığı, kardeşçe ve huzur içinde yaşanılan bir yuva olmuştur. Bu kardeşliğimize zarar verecek hiçbir sözü ve eylemi kabul etmemiz mümkün değildir” diye konuştu.