Güzelbahçe Belediye Başkanlığında gerçekleşen görüşmeye CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Yöneticileri, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

‘BAŞKANLAR TARİHİ SORUMLULUK ALDILAR’
Güzelbahçe’de büyük bir başarı kaydettiğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Öncelikle İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik ardından sizlere geldik. Öncelikle sayın başkanım sizleri, ilçe örgütünü ve ekibinizi tebrik ediyorum. Güzelbahçe %70 gibi büyük bir oy oranıyla göğsümüzü kabarttı. Zaten bu sonucu bekliyorduk. Güzelbahçe örgütümüzün canlılığı, diriliği, heyecanı çalışkanlığı, azmi ve tabiki sizlerin geçen 10 yıllık süreçte Güzelbahçe’ye vermiş olduğunuz hizmetler, sizlerin şahsında Güzelbahçelilerin teveccühü bu sonucu ortaya koymuştur. İnanıyoruz ki 3.’cü döneminizde çok daha iyi hizmetlere imza atacaksınız. Bu dönem İstanbul, Ankara Antalya, Adana, Hatay, Mersin ve tabi ki İzmir’deki başarılar ülkemizde bir umut olmuştur. Bu dönemde belediye başkanlarımız tarih bir sorumluluk üstlendiler. Partimizle, örgütümüzle, halkımızla iç içe kucaklaşarak bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. İlk genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız. Tekrar sizlere ve Güzelbahçeli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

‘3.’CÜ DÖNEMİN GURURUNU YAŞIYORUM’
Ziyaretlerinden dolayı kendilerini çok mutlu ettiklerini söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Adaylık sürecimiz başladıktan sonra seçim atmosferi yoğun bir şekilde devam etti. Sizlerden ve İl yöneticilerimizden bu konuda çok destek aldık öncelikle teşekkür ediyorum. Bizde Partimizin vermiş olduğu bu görevi en iyi şekilde yerine getirdik ve CHP Belediyeleri içinde, İzmir’de 3.’cü, Türkiye’de 6.’cı olmanın gururunu yaşadık. Güzelbahçe’de ilk kez 3.’cü dönemi yaşayan bir belediye başkanı olarak gururluyum. Bu gururu bana yaşatan öncelikle partime ve oy vererek bizleri belediye başkanı yapan Güzelbahçelilere çok çok teşekkür ediyorum. Seçim dönemi bitti, hizmet dönemi başladı kimseyi ayrıştırmadan, birleştiren bir yerel yönetim anlayışıyla Güzelbahçelilere hizmet edeceğiz” dedi.