GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, TBMM Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun, 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi. Yücel, hem milyonların hem de CHP örgütünün gönlünden Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını geçtiğini kaydetti.

YÜCEL: "KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANLIĞI'NA MİHENK TAŞI OLACAK"
Kampın ikinci gününün açılış konuşmasını İl Başkanı Deniz Yücel gerçekleştirdi. Yücel, "Demokrasinin, hoşgörünün, barışın, Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kenti güzel İzmir’imize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Tüm İzmirli hemşerilerimizle birlikte, TBMM Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun, 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı’na ev sahipliği yapmanın gururunu ve  mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli organizasyonun; artık ayak seslerini iyiden iyiye duyduğumuz, kurulacağı gün için milletimizin adeta gün saydığı Millet iktidarına ve inançla ifade ediyorum ki, milyonların ve bizlerin gönlünden geçtiği gibi, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanlığına giden yolda bir mihenk taşı olacağına yürekten inanıyoruz. İzmir olarak, bu yolda hem örgütümüzle hem de İzmirli vatandaşlarımızla birlikte, üzerimize düşeni yıllardır yaptığımız gibi, çok daha fazlasını yapmaya hazırız" dedi. 

"İZMİR'DE HAKKINI VERECEĞİZ"
Yücel, "İzmir, geçmişte olduğu gibi bugün de; Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhuriyet değerlerine, özgürlük ve bağımsızlığa bağlılığı üzerinden ve elbette, yandaşa değil, halk için çalışan yerel yönetimleri ve belediye başkanlarımız üzerinden, kendisiyle hesaplaşmaya girenlerin hesabını görmeye, İzmir’e şaşı bakanları, yan bakanları bir kez daha sandığa gömmeye kararlıdır. Sayın Genel Başkanım, değerli milletvekillerim, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü olarak; hiç dinlenmemek üzere çıktığımız bu yolda, önümüze çıkan engelleri, azim ve kararlılıkla bir bir aşmaya devam ediyoruz. Partimiz ve Türkiye için son derece önemli olan ve İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşen bu organizasyon, bizlere hem büyük bir  güç, hem de büyük bir sorumluluk vermiştir. Bu sorumluluk duygusuyla, İzmir’den sizlere söz veriyoruz; Genel başkanımızın, ülkenin karanlık günlerden kurtulması için attığı her adımın ve Milletvekillerimizin 81 ilimizdeki çalışmalarında akıttıkları alın terinin, her damlasının İzmir’de hakkını vereceğiz. Sözlerime son verirken, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütünün her bir üyesi adına sizleri selamlıyor, bu önemli organizasyonla, partimizin İzmir’e ve İzmir halkına verdiği değeri, bir kez daha gösterdiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.