Aydın Özcan, Bornova ilçesinde DİSK’e bağlı Tüm Emekli Sen üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Emeklilerin sorunlarını dinleyen Özcan , 'İzmirli kendisine hizmet edecek, dokunacak yöneticiler istiyor. siyaseti artık inatlaşmadan kurtarmak gerekiyor” dedi.

Narlıdere ilçesinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği TEMAD’ı da ziyaret eden Aydın Özcan, Çatalkaya Yardımlaşma Derneği, Ordu Gürgen Tepeliler  Derneği ve Eğit-Der üyeleriyle buluştu. Ziyaretlerde  dernek üyeleri ve vatandaşlar Aydın Özcan’a sorunlarını anlattı, kendilerini dinleyecek ve sorunlarını çözüm üretecek yöneticiler istediklerini belirttiler.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Aydın Özcan da, siyaset anlayışının temelinde halka hizmet yattığını söyledi.

Aydın Özcan, “Siyaseti hiçbir zaman nemalanmak için yapmadım. Siyaset anlayışımın temelinde halka hizmet yatıyor. Şimdi de hizmet için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldum. Halkın içinde bir belediye başkanı olmayı istiyorum. Bu göreve geldiğim takdirde kapım sonuna kadar herkese açık olacak. İzmir’de şimdiye kadar görülmemiş bir anlayışla çalışacağım. İzmir halkını kucaklayan bir belediye başkanı olacağım, tüm ilçe belediye başkanları ile birlikte İzmir halkına hizmet üreteceğiz, dedi.

Her alanda farklı görüşlere yer açılması gerektiğini belirten Aydın Özcan, eğer Sosyal Demokratsanız, Sosyal Demokrasiye inanıyorsanız belli koltukları çok uzun süre işgal etmemek gerekir. Bu belediyecilikte de böyledir, politikada da böyledir” şeklinde konuştu.