CHP’li Aydın Özcan, parti teşkilatlarıyla buluşmaları kapsamında Karabağlar İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Karabağlar’da partinin ilçe yöneticileri ve partililerle buluşan Avukat Aydın Özcan, İzmir’in çevre sorunlarına dikkati çekti ve Baro Başkanlığı sırasında çevre kirliliğine karşı yürüttükleri mücadeleyi anlattı.

Aydın Özcan, parti olarak yerelden iktidara yürüme zamanının geldiğini, sadece İzmir’de değil ilçelerde ve diğer kentlerde de oyları arttırmak için canla başla çalışılması gerektiğini söyledi.

Avukat Aydın Özcan, hedefinin özellikle Balkan ülkeleri ve Avrupa ile ilişkileri geliştirerek İzmir’i turizm ve ticaret kenti yapmak olduğunu belirtti. Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız da, Büyükşehir Belediyesi’nin Karabağlar’da örnek bir kentsel dönüşüm gerçekleştirdiğini projenin önemli ölçüde tamamlandığını söyledi. Yıldız, hükümetin de iktidar gücünü kullanarak benzer bir çalışma yaptığını ancak inşaatı yürüten firmanın konkordato ilan ederek işi yarım bıraktığını ve vatandaşın sıkıntılar yaşadığını anlattı.

MAKEDONYA GÖÇMENLERİNDEN ÖZCAN’A TAM DESTEK
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı A. Adayı Aydın Özcan, Sivil Toplum Örgütleri ile buluşmaya da devam ediyor.
Aydın Özcan, Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette diğer sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. İzmirle ilgili projelerini anlatan Aydın Özcan, İzmir’i birlikte ortak akılla yönetmek için destek istedi. Gültepe Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Özkardeşler de Özcan’a başarılar diledi.

Aydın Özcan, İzmir Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanlığı sırasında Makedonya Göçmenleri Derneği ile birlikte önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Aydın Özcan, Balkan ülkelerinden gelen davetlilerin katılımıyla düzenledikleri turizm ve ticaret panellerinden örnekler verdi. İzmirle ilgili projelerini de anlatan Aydın Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterildiği taktirde, gece gündüz demeden çalışacağını kenti uluslararası alanda tanınır hale getireceğini belirtti. İzmir Mak-Göç Genel Başkanı İlhami Yıldız da, İzmir’de 1 milyon 500 bin Balkan göçmeni bulunduğunu, Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayını belirlerken bunu da dikkate alması gerektiğini vurguladı. İlhami Yıldız, İzmiri, İzmirin sorunlarını bilen İzmirli bir adayla Cumhuriyet Halk Partisi’nin mevcut oy oranını yüzde 10 arttıracağını belirtti. Karşıyaka’daki ziyarete katılan diğer dernek yöneticileri de Aydın Özcan’a İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda tam destek sözü verdi.