Suat Nezir, CHP Buca Mahalle Temsilcileri ile yaptığı toplantıda “Bu akşam ‘Halkın İktidarı’ için bir kıvılcım yaktık. CHP Mahalle Temsilcilerimizin gözlerinde gördüğüm ışıltı, salona yaydıkları enerji ve heyecan muhteşem. Şimdi artık yan yana, omuz omuza sokaklara çıkma zamanı” dedi. “Bizim tek bir derdimiz var, tek bir amacımız var..  O da büyüklerimizin hatıralarındaki, çocukluğumdaki özlediğimiz Buca'yı canlandırmak. Bu hedefi Buca'nın tüm dinamikleriyle, ortak akılla gerçekleştirmek” diyen Nezir, şunları söyledi:
“Buca’da 10 yıldır dalganan CHP bayrağını en az bir o kadar daha gönderde dalgalandırmak için hep beraber var gücümüzle çalışacağız. Memleketin geleceği için artık sosyal demokrat anlayışın iktidara gelmesi gerek. Rantı düşünenler değil, halkını düşünenler başa gelmeli.. Çok iyi biliyoruz ki ‘Halkın İktidarı’ için ilk adım yerel seçimlerden zaferle çıkmak. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu yolda yalnız değiliz. Buca’da yüzbinler, Türkiye’de Milyonlarız.”
Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ da aday belirleme sürecinde yaşanan tüm kırgınlıkların artık unutulması gerektiğinin altını çizerek, “Şimdi birlik olma zamanı. Cumhuriyete, onun değerlerine sahip çıkma, kardeşçe birlikte yaşamak için bir olma zamanı. Hepimiz çalışacağız, Buca’da CHP’yi yeniden iktidar yapacağız” dedi.


ADAY ADAYLARININ DA DESTEĞİNİ ALDI
Suat Nezir, sabah kahvaltısında da kendisi de aday adayı olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da katılımıyla, partisinin aday adaylarıyla buluştu ve desteklerini istedi. CHP Buca İlçe Başkanı ve örgüt temsilcilerinin de katıldığı kahvaltı da yeniden birlik ve beraberlik çağrısı yapan Nezir’e aday adaylarından destek sözü geldi.