Önceki gece saatler 24.00'ü gösterdiğinde Gürbüz'ün kapısını çalan yakın arkadaşları, üzerinde "İyi ki doğdun" yazılı yaş pastayla kendisine doğum günü sürprizi yaptı. Dostlarının sürpriz doğum günü kutlamasıyla duygulanan Fatih Gürbüz de bu özel gününü unutmayan kadim dostlarına teşekkür etti ve "siz de iyi ki varsınız" dedi.

RAKİP ADAYDAN KUTLAMA JESTİ
Gün içinde sosyal medya üzerinden de sayısız kutlama mesajı alan Fatih Gürbüz'e bir kutlama jesti de rakibi Serdar Mersin'den geldi. AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olan Mersin, rakibi Fatih Gürbüz'ün yeni yaşını sosyal medya hesabında paylaştığı bir mesajla kutladı. Mersin, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "CHP Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz kardeşimin yeni yaşını kutlar; tüm ailesiyle yaşacağı uzun ömürler dilerim."

AYNI NAZİKLİKLE CEVAP VERDİ
Rakibine aynı naziklikle karşılık veren Gürbüz de sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Doğum günümü kutlayan değerli büyüğüm, Cumhur İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Sayın Serdar Mersin'e güzel dilekleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

GENÇLİK KOLLARI DA UNUTMADI
35. yaşını geride bırakan Fatih Gürbüz'e bir sürpriz de CHP Foça İlçe Gençlik Kolları'ndan geldi. CHP'li gençler, Fatih Gürbüz için sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Umut Hikmet'in öncülüğünde hazırlanan kutlama etkinliğinde Fatih Gürbüz için pasta kesildi. Üzerinde "Mart'ın sonu bahar" yazılı pastayı kesen Gürbüz, "Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin siz değerli gençleri, doğum günümü unutmayarak yaptığınız bu güzel sürpriz ile beni mutlu ettiniz" diyerek, partisinin gençlik kolları üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

ROZET TAKTI
Doğum günü tebriklerini kabul eden Gürbüz, kutlama etkinliğine katılan ve 18 yaşını doldurup Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan, Foça Öğrenci Meclisi Başkanı ve Halk-Lis İzmir İl Başkan Yardımcısı Caner Aktan'a CHP rozeti taktı. Aktan'ın tebrik eden Gürbüz, Caner Aktan'ın siyasette başarılı olacağına ve Cumhuriyet Halk Partisi'nde çok iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

TEBRİK MESAJI YAĞDI
Fatih Gürbüz'ün sosyal medya hesabına gün içinde sayısız tebrik mesajı yağdı. Nezaketlerinden dolayı sevenlerine teşekkür eden Fatih Gürbüz, "Saygıdeğer büyüklerimin ve değerli kardeşlerimin, doğum günüm için gönderdikleri birbirinden güzel temenni ve kutlama mesajları için teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hepimize, sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin" diyerek, başta Foçalı hemşehrileri olmak üzere tüm sevenlerini ve dostlarını saygıyla selamladığını belirtti.