Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir görevde 1 yılı tamamlamasının ardından önemli bir paylaşımda bulundu. 

CHP Torbalı İlçe Başkanı Demir, yapılan çalışmaları "1 yılda dokunduğumuz gönülleri 1 buçuk dakikaya sığdırmaya çalıştık…" mesajıyla yayınladığı videoyla anlattı. 

Demir başkanlığındaki Torbalı İlçe Örgütü'nde yüzde 28'lik üye artışı dikkat çekerken, 1 yıla 514 etkinlik ve yüzlerce esnaf ve ev ziyareti sığdırıldığı da belirtildi.

 Demir'in 1 yıl mesajına şu ifadeler yer aldı: 
1 yılda dokunduğumuz gönülleri 1 buçuk dakikaya sığdırmaya çalıştık…
Bizler, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe hiç durmadan ilerleyeceğimize and içen dava adamlarıyız! Göreve gelişimizin birinci yılında videomuzu bu özel günde sizlerin nezdinde Ata’mızın aziz hatırasına armağan etmek istedik.
Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi;
“Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.”
Bizler bu Vatanı, bu Vatanın evlatlarını, Torbalı’yı ve hemşehrilerimizi çok seviyoruz. Dokunduğumuz her yürekte de bu sevginin karşılıksız olmadığını görüyoruz. Bu yüzden her zaman çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız.
Çok çalıştık.
Çalışıyoruz…
Çalışmaya da devam edeceğiz!
Biz bu çalışmalarımızı yaparken, Atamızdan aldığımız güçle bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, kimler gaflet, kimler dalâlet ve hatta kimler hıyanet içerisinde, onu da gözlemliyoruz. Müsterih olun herşeyin farkındayız. Günü geldiğinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında liyakate dayalı, hak edenlerin hak ettiği yerde olacağı bir sistemi de hayata geçireceğiz.
Siz değerli hemşehrilerimizin huzurunda göreve gelişimizden bugüne bizlerle beraber tek vücut halinde yol yürüyen ve bu sürece katkı koyan başta yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve partimizin gönülllü neferlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Gün, o bana bunu yaptı, şu bana bunu dedi deyip küsme günü değil, gün iktidar olmak için kenetlenme günüdür! Bize inanın, bize güvenin. Biz siziz. Sizler adına, çocuklarımızın geleceği için siyaset yapıyoruz. Kendinize sahip çıkın! Çocuklarınızın geleceğine sahip çıkın! Davanıza sahip çıkın! Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkın! İKTİDAR OLUYORUZ AYAĞA KALKIN!