GÜNDEME BAKIŞ – CHP İzmir’in tecrübeli isimlerinden, Konak Belediye Başkan aday adayı Ali Yılmaz, sivil toplum kuruluşları, odalar ve sendikaların desteğini almaya devam ediyor. Yılmaz son olarak üyesi olduğu Türkiye Mali Müşavirler Odaları Birliği Genel Başkanı Masis Yontan'ı Ankara’da ziyaret etti.

BAŞARILI İŞLER YAPTI
TÜRMOB Başkanı Yontan, Yılmaz’ın belediye başkan adayı olmasından memnuniyet duyacaklarını belirterek, “Mali müşavir meslektaşlarımızın ve odamız üyelerinin siyasette daha etkin konumlarda yer almalarını destekliyoruz. Hepimizin kabul edeceği gibi mali müşavirler görev yaptıkları her kurumda yaptıkları projelerle ve ürettikleri çözümlerle bir yandan kurumlara artı değer katıyor. Bir yandan da topluma hizmet ediyor. Konak Belediye Başkan aday adayı, meslektaşımız Ali Yılmaz'ın da geçmişte yaptığı görevlerde ve bulunduğu kurumlarda yaptığı başarılı çalışmalarla bu düşüncemize örnek olmuştur. Kendisine Konak Belediye Başkanlığı ile ilgili her türlü desteğimizi sağlayacağız ve girişimlerimizi sıklaştıracağız” dedi.

TÜRMOB’UN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ
CHP’li Yılmaz TÜRMOB’un desteğinin çok önemsediğini belirterek, “üyesi olduğum TÜRMOB Başkanımızın desteğini benim için gerçekten çok değerli. Belediye başkan adayı olup seçilmem taktirde mesleğimin ilkeleri olan tarafsızlık, bağımsızlık, dürüstlük, güvenirlilik, şeffaflık ve sorumluluk ilkeleri ile uyumlu bir belediye başkanlığı yapacağımın sözünü veriyorum” dedi.