Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir Örgütü Karşıyaka Çarşısı’nda yürüyüş gerçekleştirerek, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için oy istedi. Yürüyüşe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, milletvekili adayları ve parti üyeleri katıldı. Yürüyüş esnasında, “Herkesin adayı Muharrem İnce” sloganları atıldı.

YÜCEL: BİZ İZMİR’İN KARŞIYAKA'NIN TERCİHİNİ BİLİYORUZ
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti çok önemli bir sınav verecek. Biz İzmir ve Karşıyaka'nın tercihini biliyoruz. Türkiye’ye kuvvetli bir omuz vermek zorundayız. Artık demokrasiyi hukukun üstünlüğünü Türkiye’ye tesis etmek zorundayız. Bizim ‘herkesin Cumhurbaşkanı olacağım 81 milyonunun Cumhurbaşkanı olacağım’ diyen bir Cumhurbaşkanı adayımız var.  Sizler bu memleketi kurtaracak yiğitlersiniz. 24 Haziran’da 8 Temmuz’da ‘tamam’ diyerek bu memleketi kurtaracaksınız" dedi.


Yücel konuşmasını, İnce’nin mitinglerde kullandığı, “Bir çivi bir nalı kurtarır. Bir nal bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit memleketi kurtarır” sözleriyle bitirdi.