Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Alev İldeniz, yönetimiyle birlikte geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etmişti.

Ankara çıkarması kapsamına Genel Başkan Yardımcıları, Tüm Yerel-Sen, TBMM ve Anıtkabir ziyareti gerçekleştiren İldeniz, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığımız çalışmaları anlattık. Başkan Yardımcılarımızla görüştük. Karşıyaka’da yapılan çalışmaları Genel Başkanımızın CHP iktidarında ekonomiden tutun gençlere, apartman görevlilerine, muhtarlara yani her kesime yönelik yapacaklarını, Karşıyaka’da vatandaşlarımıza anlatıyoruz, bunları kendilerine ifade ettik. Başkanımıza Güzel Karşıyaka'mızın selâmlarını ve sevgilerini ilettik, bizler için çok önemli bir yeri olan Kaf Sin Kaf’ımızın kurucusu Zühtü Işıl ,ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Genel Başkan'ımızın beraber olduğu bir tabloyu kendisine hediye ettik. Verimli, sağlıklı bir ziyaret oldu. Tüm Yerel-Sen Genel Başkanımız Arap Mucur’u ziyaret ettik. Bu vesileyle bizleri Ankara’da ağırlayan İzmir Milletvekilimiz Sayın Atila Sertel’e de teşekkür ediyorum” dedi.  

“HER KESİMİN PARTİSİYİZ” 

Üye kayıt çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini kaydeden İldeniz, “Karşıyaka’da kadın üye sayımız erkek üye sayımızdan daha fazla, kadın üye sayımız erkek üye sayımızı geçti. Biz bu dönemde “Gençleştirme” adı altında daha genç kadınlarımızı partimize katıyoruz. Çalışmalarımız verimli ve güzel sonuçlar veriyor. Genç kadınlarımızı, aktif iş hayatında olan kadınlarımızı partimize kazandırmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra partiden her kesimden insana ihtiyacımız var, her kesimin sesi olabilecek, sorunlarını bilen insana ihtiyacımız var. Ev hanımına da ihtiyacımız var, öğretim görevlisine de, muhasebeciye de, mühendise de ihtiyacımız var. Biz her kesimin partisiyiz” açıklamasında bulundu. Başkan İldeniz, Karşıyaka’daki kadın üye sayısının Eylül ayı itibariyle 7 binlere ulaştığını belirtti.