GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir’de örgüt zirvesi yaşanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurmaylarının katılacağı toplantılarda yerel yönetimler-örgüt ilişkileri masaya yatırılacak. Yarın (Cuma) başlayacak ve iki gün sürecek çalıştaya Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun yer alacak. İlk gün saat 10.00’da Tarihi Havagazı Fabrikası’nda başlayacak toplantıya İl Başkanı Deniz Yücel ve bazı il yöneticileri ile milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları katılacak. 

İŞTE ÇALIŞTAYIN DETAYLARI
Açılış konuşmaları ve basın açıklamasının ardından toplantı kapalı devam edecek. Atölye çalışmaları şeklinde yapılacak toplantılar 2 oturum olacak. Daha sonra sunumlar yapılacak ve sunumun ardından ilk gün toplantıları saat 17.00'de sona erecek.
İkinci gün milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimiyle ayrı ayrı toplantılar yapılacak. Daha sonra 12.30’da bütün örgütün katılımıyla daha geniş bir toplantı yapılacak. 

İLK GÜN ÇALIŞMALAR ELE ALINACAK
2 Ekim Cuma günü yerel yönetim-örgüt ilişkilerinin nasıl olması ve başarı için hangi yol ve yöntemlerin izlenmesi gerektiği konusu çalıştayda masaya yatırılacak.
10.05 - 11.00 Açılış Konuşmaları ve Basın Açıklaması
11.00 - 12.00 Atölye Çalışmaları 1. Oturum
12.15 - 13.15 Atölye Çalışmaları 2. Oturum
14.15 - 15.30 Masa Çıktılarının Sunumları
15.30 - 16.00 Kapanış 

CUMARTESİ ÖRGÜTLE TOPLANTI
3 Ekim Cumartesi de örgütle görüşmeler 12.00 ile 14.30 arasında gerçekleşecek. Böke Torun ve Salıcı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları ve vekillerle bir araya gelmesi bekleniyor.