Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ - CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim süreci için vatandaşlardan destek istedi. İnce geçtiğimiz günlerde Amasya’da yaptığı mitingde vatandaşlara seslenerek “Bende para yok, ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz. 5 lira, 10 lira, 20 lira yatır ama yatır” dedi. İnce’nin bu çağrısına CHP İzmir örgütünden yanıt geldi. 



KARABAĞLAR İLÇE ÖRGÜTÜ SESSİZ KALMADI 
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için başlatılan bağış kampanyasında CHP Karabağlar İlçe örgütünden büyük destek geldi. CHP Karabağlar İlçe Örgütü İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Pınar Sert Ceylan Gençlik Kolları Başkanı Oğulcan Okver, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve ilçe örgütünün katılımıyla bankaya giderek İnce için bağışta bulundu. CHP Karabağlar örgütü “Türkiye’ye Güvence Muharrem İnce, Adalet Deyince, Özgürlük Deyince Muharrem İnce “ sloganlarını attı.

BİR DESTEK DE ALİAĞA’DAN GELDİ 
CHP Aliağa örgütü de İnce’ye destek vermek için kolları sıvadı. CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz önderliğinde bankaya giden örgüt bağışlarını yaptı. Durmaz bu durumu sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak, “Bu iş olacaksa helal lokma ile olacak. Bu iş olacaksa alın teri ile olacak. Haram lokma ile değil halkın mücadelesi ile olacak. Terimizin son damlasına kadar yanındayız. Türkiye’nin umudusun #Muharremince ... CHP Aliağa ilçe örgütü olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İNCE’nin seçim kampanyasına destek için görevimizi yerine getirdik” dedi.

GÜZELBAHÇE’DEN DE YOĞUN KATILIM
CHP Güzelbahçe örgütü de İnce’ye destek olmak için bankanın yolunu tuttu. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, eşi Nilüfer İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar destek verdi.

NARLIDERE BAŞKAN BATUR’DA KATILDI 
Narlıdere de bankaya toplu şekilde giderek İnce için bağışta bulundu. Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bulunarak, “CHP Narlıdere ilçe örgütü olarak, başta belediye başkanımız sayın Abdül Batur ve meclis üyelerimiz olmak üzere kadın ve gençlik kollarımız ve üyelerimizle cumhurbaşkanı adayımız sayın muharrem ince'ye destek için bağışlarımızı yaptık” dedi.