Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının gündeminde Cuma ve Cumartesi günleri Bakırçay ve Menemen Havzası’nda Genel Sekreter ve 31 milletvekilinin katılımıyla yapılacak 2 gün sürecek program yer aldı. İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticilerine program detayları hakkında bilgi verdi. Bu kapsamda İl Başkanı Deniz Yücel’in Selin Sayek Böke’nin yanında saha çalışması yapacağı, her milletvekilinin yanına da 1 il yöneticisi, 1 kadın kolları ve 1 de gençlik kolları temsilcisinin verileceği belirtildi. 

“DEFTER İNCELENECEK”
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın, Başkan Deniz Yücel ile 45 dakikalık yaptığı görüşme de il yönetim toplantısında ele alındı. Arda’nın grup kararına uymadıkları gerekçesiyle 6 meclis üyesinin disipline verilmesi talebi değerlendirildi. İl yönetimi Gaziemir İlçe Başkanlığı’ndan karar defterini isteyip, grup kararı alınıp alınmadığına bakacak. Defterin incelenmesinin ardından 6 meclis üyesi için disiplin dosyasının başlayıp başlamayacağına karar verilecek. 

DANIŞMA KURULU
Yapılan toplantıda 10 Ekim Pazar günü gerçekleşecek Danışma Kurulu da gündeme alındı. Kurula Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin de katılacağı belirtildi.