Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı Başkan Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirildi. Yapılan toplantının gündeminde depremzedeler ve disiplin dosyaları vardı. İl Başkanı Deniz Yücel’in, depremzedeler için çok daha fazla çalışma yürütülmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Depremzedeleri daha çok önemsemeli, sorunlarının çözümüne yönelik daha çok çalışmalıyız” dediği, İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice’nin ise, “Bayraklı’da depremzedelerden daha önemli bir konu yok” dediği öğrenildi. 

SOYER, TALİMAT VERDİ
İl Başkanlığı’nda yapılan toplantıda, yöneticilere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç soyer’in bürokratlarına, Bayraklı’daki emsal artışına yönelik çalışma başlatın talimatı verdiği aktarıldı. Soyer’in, bürokratları tarafından emsal artışı için teknik çalışmaların başlatıldığı ifade edildi. 

“SOSYAL MEDYADAN HAKARET ETMİŞTİ”
CHP İzmir Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şener Akdemir’e , sosyal medyadan “Bir hiçsin” yazan, Tire Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Recep Sözen için disiplin kurunda komisyon oluşturuldu. Öte yandan disiplin komisyonunda dosyası bulunan ve savunmasını yapmak için çağrılan Servet Küçük ise gelmemesi üzerine için disipline sevk edildi. 

“İL BİNASINDA SON RÖTUŞLAR”
İl Başkanı Deniz Yücel’in 10 Ekim’de yapılacak danışma kurulu için içerik oluşturulması talimatı verdiği ve yeni il binasına danışma kurulu toplantısından sonra Ekim ortası gibi geçileceğini söylediği öğrenildi. İl binasının hazır olduğu, son rötuşların yapıldığı aktarıldı